Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Dr. Sova zomrie už v prvej časti!

Ladislav Chudík bude svoje scény nakrúcať už koncom septembra. Zobraziť galériu (3)
Ladislav Chudík bude svoje scény nakrúcať už koncom septembra. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Tak predsa! Legendárny primár Sova v podaní nezabudnuteľného Ladislava Chudíka (83) sa objaví aj v treťom pokračovaní kultového seriálu Nemocnica na okraji mesta: Nové osudy. No iba v prvej časti, ktorá sa skončí jeho smrťou!

Majster Chudík nedávno potvrdil, že sa napriek zdravotným problémom zúčastní na nakrúcaní tretej série. „Pán Chudík by mal prísť svoje scény nakrúcať koncom septembra,“ potvrdil Novému Času zdroj z televízneho zákulisia.

Slovenská televízia sa dokonca ponúkla, že slávnemu hercovi do Prahy zabezpečí odvoz. „Jeho úloha bude len epizódna a práve ňou symbolicky odštartuje tretie pokračovanie Nemocnice. Hneď v prvej časti seriálu však legendárny primár Sova zomrie,“ dozvedeli sme sa ďalej. Scenáristka seriálu Lucie Konášová síce spočiatku s postavou starého doktora Karla Sovu počítala, ale neskôr ju pre zhoršenie zdravotného stavu majstra Chudíka zo všetkých scén vyčiarkla. Herec práve v tom období podstupoval hospitalizáciu s akútnym zápalom brušnej dutiny. Teraz sa však na veľkú radosť tvorcov aj divákov primár Sova vracia. Hoci len na chvíľu...

Majster Chudík by mal za nakrúcanie zinkasovať približne 24-tisíc korún, sumu, ktorú za jeden deň nakrúcania berú všetci kľúčoví herci.

NOVÉ OSUDY

Tretia séria Nemocnice sa začala nakr úca ť v máji a dokončená by mala byť zači atkom budúceho roku. Objaví sa v nej 160 hercov vr áta ne tr idsiatich, ktorí účinkovali aj v prvej sérii z roku 1977, keď sa seriál Jaroslava Dietla začal nakrúcať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu