Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

David Schwimmer: Kariéra ma pripravila o partnerky

David Schwimmer nemá šťastie v láske. Zobraziť galériu (7)
David Schwimmer nemá šťastie v láske.

LOS ANGELES – V čase slávy seriálu Priatelia patril David Schwimmer k najpopulárnejším tváram z televízie. Dnes sa ale seriálový Ross Geller sťažuje, že sláve a práci obetoval intímny život.

Aj keď by si rád založil rodinu, životnú partnerku sa mu stále nedarí nájsť. „Vidím niekoho ako je Courteney Coxová, aká je šťastná, ale ja som vždy kládol na prvé miesto prácu a teraz nemám žiadnu manželku ani rodinu. Moja mama by ma veľmi rada videla s rodinou a myslí si, že by to môj život naplnilo,“ tvrdí dnes 41-ročný David.

Istý čas chodil so speváčkou Nataliou Imbrugliou, tri roky s herečkou Mili Avitalovou. Tá je však od roku 2004 šťastne vydatá a David je sám.

Seriálom Priatelia žil David desať rokov. Nakrúcať sa začalo v roku 1994 a posledná klapka padla až pred tromi rokmi. Rovnaké nešťastie v láske nemá ale sám, aj Jennifer Anistonovú po nakrúcaní opustil manžel Brad Pitt a odišiel za Angelinou Jolie. Príliš úspešní v láske nie sú ani Mett LeBlanc alias Joey či Matthew Perry ako Chandler. Šťastne vydatá je Courteney Coxová Arquettová, ktorá má dcéru, či Lisa Kudrowová, tá má syna.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu