Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Aneta Dočekalová-Parišková: 5 miliónov v hrsti, manželstvo v lufte

Aneta Dočekalová-Parišková Zobraziť galériu (11)
Aneta Dočekalová-Parišková (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Hoci získala päťmiliónovú výhru, na jej tvári sa radosť nezračila!

Jojkárska reality show Celebrity Camp totiž odhalila to, čo chcela moderátorka Aneta Dočekalová-Parišková (34) pred verejnosťou utajiť. Krízu manželstva! Najprv sa musela popasovať s kritikou manžela Davida Dočekala (30), ktorý jej účasť v programe vyhováral a nakoniec ju potupil tým, že ju neprišiel podporiť na finále.

Na Filipíny odlietala Aneta s nesúhlasom manžela Davida. Po roku ich spoločného života nastala prvá vážna kríza. Dočekal nesúhlasil s tým, aby sa na dobrodružnej výprave zúčastnila. „Môže sa to proti nej obrátiť. A celé to potom ovplyvní aj náš vzťah,“ tvrdil pred odletom svojej manželky na Filipíny. Ich partnerský zväzok bol podrobený náročnej skúške a zdá sa, že dvojmesačné odlúčenie odhalilo jeho slabiny. Krátko po tom, ako na filipínskom ostrove Sangat začali celebrity súťažiť o 5 miliónovú výhru, objavilo sa prvé vážne podozrenie. Aneta bola obvinená z ľúbostnej romance s exministrom Ľudovítom Kaníkom. Davida mediálny útok na manželku rozhorčil a okamžite jej telefonoval.

„Bol zúrivý. Ozvala sa jeho mužská samoľúbosť a Anete poriadne vyčistil žalúdok. Vyčítal jej, že tieto nepríjemnosti sú dôsledkom jej tvrdohlavosti zúčastniť sa na Celebrity Campe,“ prezradil Novému Času člen z televízneho štábu.

Dočekalová cítila, že v jej manželstve to poriadne škrípe a psychicky sa zrútila. Našťastie sa jej podarilo upokojiť manželov hnev a nemusela svoj pobyt na Filipínach predčasne ukončiť. Plavovláska si okrem toho užila ešte nejedno poníženie zo strany svojich spoluhráčov a stala sa aj terčom posmeškov a fám. V manželovi oporu nenašla, keďže on bol od počiatku odporcom jej účasti v dobrodružnej súťažnej relácii. Svoj odmietavý postoj k celému programu dal Dočekal jasne najavo aj v sobotu, keď odignoroval finále šou.

„David sa nechce medializovať,“ tvrdila Aneta, hoci dobre vedela, že pravá príčina jeho neprítomnosti je úplne iná. „Cesta k víťazstvu ma stála veľa fyzických, ale hlavne psychických síl. Za celý život som si neužila toľko osočovania, krivého obviňovania a zloby. Napriek tomu, že som zvíťazila, už by som do toho nešla,“ smutne priznala. Moderátorka jojkárskej relácie Noviny Plus potrebovala cítiť manželovu podporu práve vo chvíli, keď šlo do tuhého. A on ju nechal napospas osudu. Skutočnosť, že Anete nebolo všetko jedno, sa odrážala na jej tvári. Dokonca aj vtedy, keď stála nad svojou päťmiliónovou výhrou. V jej očiach sa zračili len neistota a strach...

Cena za výhru

Bola ponižovaná, osočovaná a čelila tvrdým narážkam. Toto všetko a ešte viac si Aneta Dočekalová-Parišková (34) zažila na dobrodružnej výprave Celebrity Campu. Hoci sa pre ňu táto hra zle začala, koniec bol prínosnejší - Aneta sa stala víťazkou šou a získala 5 miliónov korún. No stáli jej peniaze za to utrpenie?

Čomu musela čeliť:
1. nesúhlas manžela s jej vstupom do hry
2. fámy, že podvádza muža s Ľ. Kaníkom
3. dva mesiace bez sexu
4. osočovania a krivé obvinenia
5. stala sa terčom lesbických posmeškov Z. Czoborovej
6. pri odchode sa otrávila rybou
7. počas semifinále sedela 20 minút v ľade
8. vo finále ju manžel nechal v štichu
Stálo to všetko za tých 5 miliónov?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu