Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Marika Gombitová: Tajný plán návratu!

Zatiaľ nikto netuší, či sa Marika v piatok objaví na obrazovke, alebo nie. Zobraziť galériu (10)
Zatiaľ nikto netuší, či sa Marika v piatok objaví na obrazovke, alebo nie. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Aj modré z neba je ochotné zniesť vedenie Slovenskej televízie (STV), len aby získalo prísľub speváčky Mariky Gombitovej (50), že vystúpi na piatkovom finále Hitu storočia. Rátajú s rôznymi možnosťami, a preto sa na záverečný galavečer chystajú až dva scenáre!

„Ešte stále nemáme na 100 percent potvrdenú účasť Mariky Gombitovej na Hite storočia, ale naozaj sme ochotní zabezpečiť všetko, o čo nás Marika alebo jej manažment požiadajú,“ prízvukuje PR manažér STV Jozef Gogola pripravenosť verejnoprávnej inštitúcie na veľký návrat kráľovnej popmusic.

A o tom, že o speváčku bude skutočne dobre postarané, svedčia aj jeho ďalšie slová: „Marika bude mať k dispozícii automobil so šoférom, vlastnú šatňu, kostymérku, vizážistku a kaderníčku. V prípade, že bude chcieť spievať naživo, môže si určiť čas i dĺžku zvukovej skúšky. A naozaj čokoľvek, čo si bude želať, sa pokúsime splniť.“

Odmietavé stanovisko M. Gombitovej je síce to posledné, na čo dnes vedenie STV myslí, no vylúčiť ho nemôžu. A preto tvorcovia pesničkovej súťaže pripravujú aj náhradné riešenie. „Sme schopní u nej doma nakrútiť záznam, prostredníctvom ktorého by televíznych divákov mohla pozdraviť,“ prezrádza Gogola spôsob, ako by sa aspoň cez obrazovku mohla speváčka k svojim fanúšikom vrátiť.

Na piatkový finálový večer Hitu storočia sú preto pripravené dva scenáre - v jednom sa s Marikinou účasťou ráta a v druhom sa veľkolepé finále bude musieť zaobísť bez nej. Ktovie, po ktorom tvorcovia v piatok večer siahnu?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu