Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Gombitovej sestra odkazuje: Marika je v poriadku!

Marika Gombitová
Marika Gombitová

BRATISLAVA - Konečne sa ľady pohli! Aj keď sa speváčka Marika Gombitová (50) stále neozvala a nedala svojim fanúšikom vedieť ani len to, ako sa má, tak jej sestra Helena Kučerová tvrdí, že je v poriadku.

Niekoľko dní pred finále Hitu storočia teda opäť svitá nádej, že Mariku už čoskoro uvidíme...

„Všetko je v najlepšom poriadku, a preto nás veľmi nepríjemne prekvapili niektoré články, ktoré boli v ostatných dňoch publikované v médiách,“ povedala Novému Času Helena Kučerová - staršia sestra Mariky Gombitovej. Škoda, že speváčka ani nikto z jej okolia nezareagoval skôr, než medzi ľudí prenikli informácie o tom, že Marika je pod vplyvom istej náboženskej skupiny, ktorá ju ovláda.

„Fanatizmus niektorých anonymných strážcov Mariky pred okolitým svetom naozaj pripomína nejakú sektu,“ konštatoval na internetovej stránke speváčky jeden z jej českých priaznivcov a dodal: „Dúfam, že to tak nie je, lebo by to bol zločin na nej i na nás všetkých.“ Väčšina Gombitovej fanúšikov sa zhoduje na tom, že sama Marika by mala povedať, či sa má dobre, a hlavne ukázať sa na verejnosti, aby všetci videli, že je v poriadku.

Niektorí z nich totiž dokonca vyslovili obavy, či speváčka ešte vôbec žije, a navrhovali, aby túto skutočnosť preverila polícia. Zdá sa, že k takýmto extrémnym situáciám napokon nebude musieť dôjsť. Ak je všetko naozaj v poriadku, ako tvrdí Gombitovej sestra, tak azda nič nebráni Marike v tom, aby sa prestala skrývať pred svetom. Je teda možné, že legendárna speváčka opradená tajomstvom sa 6. júla 2007 objaví v priamom prenose finále Hitu storočia na STV. Veď uvidíme...

Čitatelia Nového Času prosia: Marika, vráť sa! >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu