Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nové odhalenia v autonehode farmára Adama: Prekvapivé fakty, ktoré zamlčal!

Adam Kováč (vpravo) zatiahol do nehody aj svojho kamaráta Emanuela Hiriča (vľavo). Zobraziť galériu (9)
Adam Kováč (vpravo) zatiahol do nehody aj svojho kamaráta Emanuela Hiriča (vľavo).

BRATISLAVA – Dvojnásobný malér! Ako sme vás už na topkách informovali, Adam Kováč (24) z markizáckej Farmy zrazil v piatok večer chodcu Petra (24). Ten skončil v nemocnici s viacerými zraneniami. Okolo nešťastnej udalosti sa vzápätí na to vynorilo viacero nejasností. Napríklad, že statkárova verzia kolízie sa odlišuje od tej, ktorú poskytol dochrámaný mladík a polícia. Okrem toho sme najnovšie zistili, že finalista televíznej reality šou zamlčal, že do incidentu nechtiac zatiahol aj víťaza Pláže 33 Ema Hiriča (26).

Adam Kováč má momentálne plnú hlavu starostí. V piatok podvečer zrazil na bratislavských Krámaroch muža, ktorý prechádzal cez cestu. Napriek tomu, že v oficiálnych vyjadreniach polície stojí, že k nehode došlo na priechode pre chodcov, bývalý farmár tvrdí čosi iné. „Bolo to 8,5 metra za ním,“ povedal nám na margo toho Kováč. Ako tiež dodal, jeho slová môže potvrdiť aj kamarát, ktorý sedel na mieste spolujazdca. Práve on totiž vraj nabúraný automobil vlastní.

Zistili sme, že meno svedka nehody je verejnosti pomerne známe. Kováč sa totiž viezol v aute s Emanuelom Hiričom – víťazom letnej reality šou Pláž 33, ktorý sa dal v súťaži dokopy so súperkou Martinou Jendrušákovou. Práve ona je oficiálnou majiteľkou luxusného automobilu. „Kúpil som jej ho, lebo nemám vodičák. Je napísané na ňu,“ prezradil nám Banskobystričan, keď sme ho v súvislosti so vzniknutou situáciou oslovili. Hirič sa prikláňa k verzii Kováča. A to, že sa nehoda stala za priechodom pre chodcov.

Ako tiež Emo dodal, na Kováča nie je vôbec nahnevaný. „Neľutujem to, že som mu dal šoférovať auto. Človeka to zamrzí, ale stáva sa to. Adam bol úplne mimo. Potom sme sa u mňa doma ešte o tom rozprávali. To sa môže stať každému,“ povedal s nadhľadom Hirič.

Oveľa horšie však podľa všetkého prijala túto správu jeho priateľka Jendrušáková. „Bola troška nervózna z toho, že je auto zase rozbité. Asi týždeň dozadu totiž dostala ona šmyk, ťukla ho a vozidlo muselo do servisu. V spomínaný piatok som potreboval ísť kúpiť niečo do bytu. A keďže Maťka bola na víkend preč, tak som poprosil Adama, aby ma zaviezol,“ vysvetlil nám Emo okolnosti nehody. „Rozprávali sme sa o tom a ja som jej to vysvetlil,“ dodal.

Zaľúbená dvojica z Pláže 33 však pri kúpe auta nemyslela na havarijné poistenie. Škodu vo výške zhruba 1 000 eur preto budú musieť uhradiť sami. Zaujímalo nás teda, či sa už Adam a Emo dohodli na tom, ako pokryjú vzniknuté náklady na opravu vozidla. „Mám nejaký známych, takže to vyriešime takto. Potom sa s Adamom možno dohodneme, že to zaplatíme na polovicu. Netvrdím, že to bola jeho vina, to sa môže stať komukoľvek. Je mi ale ľúto toho chalana, ktorý skončil v nemocnici. Auto sa dá opraviť, ale toto je prúser,“ uzavrel Hirič.

Napriek tomu, že má Adam momentálne starostí vyše hlavy, v láske mu začalo svitať na lepšie časy. Podľa našich informácií mu je veľkou oporou práve Lucia Frčková, s ktorou len nedávno prekonali vážnu partnerskú krízu. Nuž, nie nadarmo sa hovorí, že všetko zlé je na niečo dobré...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu