Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Do farmárky Nikoly Komorovej si kopol exmilenec Adam Kováč: Ten d*bil sa našiel!

Adam Kováč si na sociálnej sieti Facebook kopol do svojej exmilenky Nikoly Komorovej. Zobraziť galériu (6)
Adam Kováč si na sociálnej sieti Facebook kopol do svojej exmilenky Nikoly Komorovej. (Zdroj: facebook/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Posmešky! Adam Kováč (26) a Nikola Komorová (23) počas druhej série markizáckej reality šou Farma tvorili pár. Na statku neboli ani len 24 hodín a už hovorili o láske a spoločnej budúcnosti. No to bolo vtedy a dnes je dnes. Všetko totiž aktuálne nasvedčuje tomu, že dvojica si po rokoch nevie prísť na meno. Dôkazom môže byť aj najnovší príspevok mladého Bratislavčana na sociálnej sieti, prostredníctvom ktorého si kopol do exmilenky.

Adam Kováč a Nikola Komorová patrili bez pochýb k najvýraznejším účastníkom druhej série markizáckej šou Farma. No hoci v čase, keď sa dvojica ešte nachádzala na statku, hovorili o láske a spoločnej budúcnosti, dnes sa zdá, že k sebe prechovávajú iba nenávisť.

Dôkazom môže byť príspevok, ktorý mladý Bratislavčan nedávno zverejnil na sociálnej sieti. Kováč totiž na svoj profil zavesil video z relácie Bez servítky, v ktorom Komorová reaguje na poznámku Lucie Frčkovej, že sa môže vydávať. „To by sa musel nájsť ten d*bil, čo by si ma zobral,“ zahlásila vtedy Nikola.

No a práve v tejto súvislosti si Adam do svojej bývalej kopol. Bratislavčanka je totiž už takmer rok vydatá. Tento fakt využil a k videu napísal posmešný komentár: „... a našiel sa.“ Dal tým jasne najavo, čo si myslí o exfarmárkinom manželovi.

Na tomto videu sa Adam Kováč zabával spolu s priateľmi na sociálnej sieti Facebook. Vraj ten d*bil sa našiel!

Adam Kováč naložil Nikole Komorovej

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu