Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Utrápená Heringhová: Takto vnímam Borisov románik!

Andrea Heringhová a Boris Kollár Zobraziť galériu (5)
Andrea Heringhová a Boris Kollár

BRATISLAVA – Každý rieši krízu po svojom! Zatiaľ čo Andrea Heringová sa po prevalení mileneckej aféry Borisa Kollára utiahla do súkromia, podnikateľ si veselo lietal po svete. Samozrejme, že nie sám. Na dovolenku do exotického Dubaja si spolu s batožinou zobral aj mladú krupierku Barboru Richterovú (22). Ako vníma tento podraz boháčova oficiálna partnerka?

„Musíme to utriasť, musíme si tie vzťahy nejako nastaviť a uvidíme. Samozrejme, tieto veci sa nedajú vyriešiť za 24 hodín. Andrea je pre mňa ten najbližší človek. Určite som ju strašne ranil,“ sypal si nedávno Boris Kollár popol na hlavu v markizáckej Smotánke. Áno, ten istý Boris Kollár, ktorý ešte pred pár dňami písal Andrei Heringhovej zaľúbené esemesky s tým, že ho to všetko mrzí. Ten istý Boris Kollár, ktorý si uplynulých 5 nocí líhal do postele s Barborou Richterovou v luxusnom hoteli v Dubaji.

Ako sa teda najnovšie zdá, v otázke ďalšieho smerovania svojho života už má podnikateľ jasno. Vyzerá to totiž tak, že sa rozhodol vymeniť Andreu za Barboru. Veď ako inak si vysvetliť fakt, že zobral na dovolenku do arabskej krajiny mladú plavkyňu, pričom tam mal pôvodne letieť s Heringhovou? Rozchod je teda zrejme len otázkou času.

O definitívnom ukončení vzťahu pravdepodobne rozhodne Boris. Keď sme sa totiž bývalej playmate spýtali, či sa s podnikateľom rozíde a či jej neprekáža, že bol na dovolenke s inou, povedala:  „Ja sa nemám čo k tejto záležitosti vyjadrovať. Moje svedomie je čisté. Nech sa vyjadrí kompetentný. Ďakujem za porozumenie.“

Vyzvali sme preto podnikateľa, aby k celej veci zaujal stanovisko. Možnosť vyjadriť sa k téme rozchodu využil svojsky. „Mňa zaujíma vaša stolica. Je tvrdá?“ reagoval prostredníctvom SMS Kollár. Keď sme boháča ubezpečili, že je všetko v poriadku a vyzvali ho k tomu, aby odpovedal na našu otázku, už neodpísal. Asi bol zaneprázdnený plánovaním ďalšieho pobytu v zahraničí...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu