Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Bondra otvorene o sexe: Môžu ho hráči pred zápasom?

Peter Bondra Zobraziť galériu (3)
Peter Bondra

BRATISLAVA – Prezradil intímnosti z „hokejovej šatne“! Bývalý profesionálny útočník a generálny manažér slovenskej reprezentácie Peter Bondra (43) pred pár dňami krstil nealkoholický nápoj so svojou podobizňou. Pri tejto príležitosti ho topky.sk vyspovedali a okrem iného sme mu položili aj jednu osobnejšiu otázku.

Bývalý uspešný hokejista, ktorý svoju aktívnu kariéru ukončil v roku 2007 a následne na to sa stal generálnym manažérom slovenskej reprezentácie, nemá problém otvorene hovoriť o čomkoľvek. Na vlastnej koži sme sa o tom presvedčili aj my na nedávnej párty. Petrovi Bondrovi sme okrem otázok týkajúcich sa slovenskej reprezentácie a problémov v našom tíme položili aj chúlostivejšiu otázku.

Zaujímalo nás, či je pravda, že tréneri zakazujú hráčom pred zápasom sex. Bondra nezaváhal ani sekundu a ihneď odvetil: „To vám môžem povedať, že tréneri to vôbec nezakazujú. Sme ľudia. Chlapci sú profesionáli a vedia, čo je pre nich dobré a čo zlé. Čo im pomáha a čo im ubližuje. Tam to nie je o trénerovom príkaze,“ netajil bývalý útočník, ktorý žije so svojou manželkou Ľubou a troma deťmi Petrou, Davidom a Nicholasom v americkom štáte Maryland.

Preto nás tiež zaujímalo, či počas Majstrovstiev sveta budú jeho najbližší fandiť našim chlapcom a či si ich prídu vychutnať aj naživo. „Rodinka je v USA. Bude to ťažšie, aby chodili. Ak budeme hrať o nejakú tu medailu, tak určite prídu na Slovensko,“ dodal generálny manažér. Viac sa dozviete z videa.

Sledujte TOPKY TV: Bondra o problémoch v tíme, o sexe pred zápasom i o rodine!



Bondra_coca_cola


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu