Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nebezpečné fotenie: Po Judínyovej sa zahnala šelma!

Erika Judínyová a za ňou jaguár s vycerenými zubami. Zobraziť galériu (21)
Erika Judínyová a za ňou jaguár s vycerenými zubami.

BRATISLAVA - Všetci sa o ňu báli! Erika Judínyová pózovala pred pár dňami pre kalendár bratislavskej ZOO. Pri tejto príležitosti dokonca vliezla do výbehu pre jaguáre. Pustili k nej síce len dve mláďatá, no aj tie cerili zuby a zaháňali sa na moderátorku labami s poriadnymi pazúrmi.

K šelmám pre dobrú vec! Erika Judínyová je jednou zo známych osobností, ktoré sa podujali bez nároku na honorár nafotiť kalendár pre bratislavskú ZOO. K zvieratám má totiž veľmi blízko, najmä k tým mačkovitým.

A tak nie je žiadnym prekvapením, že fotografi Ľubomír Sabo a Zuzana Senášiová pripravili pre tvár markizáckej Smotánky pózovanie s jaguármi. Kým však v prípade Nely Pociskovej zábery, na ktorých bude s tigrom, vzniknú montážou osobitných fotografií, moderátorka prišla do priameho kontaktu so svojimi spoločníkmi.

Fotenie so štvormesačnými dravcami jej však nerobilo žiadny problém. „Odmalička som vyrastala so zvieratami a mačkovité šelmy sú mi najbližšie,” povedala nám Erika. Blondínka dokonca nepanikárila ani vtedy, keď sa jeden malý jaguár postavil na brvno za jej chrbtom a v útočnom postavení jej doslova dýchal na krk. „Ja som to ani poriadne nevidela. Všetci kričali - Pozor, skočí! Vyhodnotila som však, že to nie je až také nebezpečné,” bez stresu nám prezradila moderátorka. Na jej bezpečnosť navyše dohliadali aj skúsení ošetrovatelia.

Zábery z fotenia Eriky Judínyovej a ďalších osobností nájdete v našej GALÉRII.

Foto: paparaci.sk 

Sledujte Topky TV: Erika Judínyová o fotení s jaguármi.



Erika_ZOO


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu