Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vyziabnutá Judínyová: Erika, už dosť!

Erika Judínyová kedysi (vľavo) a dnes (vpravo). Zobraziť galériu (5)
Erika Judínyová kedysi (vľavo) a dnes (vpravo).

BRATISLAVA – Chudšia ako kedykoľvek predtým! Počas Bratislavských módnych dní zažiarila na prehliadkovom móle aj moderátorka Erika Judínyová. Na pódiu ukázala superštíhlu postavu, ktorú by jej mohli závidieť aj tie najútlejšie manekýnky. Predsa len však blondínka nie je žiadnou modelkou. Erika, mala by si zopár kíl pribrať.

Štíhla ako prútik! Erika Judínyová sa už odnepamäti môže pochváliť dokonalou figúrou. Navyše patrí k tým šťastlivcom, ktorí sa pre bezchybný vzhľad nemusia vôbec trápiť. Drastické diéty a hodiny strávené v posilňovni sú pre ňu cudzím pojmom. Na nedávnej módnej prehliadke však tvár markizáckej Smotánky prekvapila osím driekom a príliš tenkými nohami.

„V súčasnosti som najchudšia, aká som kedy bola,“ povedala nám na adresu toho Judínyová. Tá pri svojej výške 168 cm váži len 45 kíl. Pri pohľade na moderátorkinu fotografiu spred roka je viditeľné, že v sa priebehu niekoľkých mesiacov výrazne zmenila. Navyše, vzhľad extrémne štíhlej postavy počas spomínanej prehliadky umocnil aj priliehavý model a tiež jeho tmavá farba. Nie je totiž žiadnym tajomstvom, že čierna opticky zoštíhľuje. Erika tak bola aj vďaka tomu medzi prítomnými dámami tá najchudšia.

FOTO: Erika Judínyová sa počas Bratislavských módnych dní predviedla v úlohe modelky.

Vyziabnutá Judínyová: Erika, už
Zobraziť galériu (5)
 
Foto: TG, Ján Zemiar paparaci.sk; Zdroj: Topky.sk


Ako vyzerala Erika ako modelka?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu