Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Prichytená Judínyová: Tajné rande s exmilencom!

Prichytená Erika Judínyová Zobraziť galériu (7)
Prichytená Erika Judínyová

BRATISLAVA – Stará láska nehrdzavie? Topky.sk prichytili Eriku Judínyovú s expartnerom Štefanom Maixnerom. S bývalým futbalovým reprezentantom tvorila tvár markizáckej Smotánky pár približne osem rokov. Žeby sa chcela dvojica k sebe vrátiť?

Známu moderátorku Eriku Judínyovú sme pristihli v stredu na večeri s jej bývalým partnerom Štefanom Maixnerom. Dvojica si počas viac ako hodinového stretnutia vychutnávala nielen jedlo, ale aj vzájomnú spoločnosť. Neustále sa na niečom smiali.

Po tom, čo skončili, odprevadil niekdajší futbalový reprezentant svoju bývalú lásku k autu, kde sa s ňou rozlúčil bozkom na líce. Následne išli každý vlastnou cestou. Oslovili sme preto Eriku. Zaujímalo nás, či zvažuje návrat k Maixnerovi. „Sme len dávni priatelia a občas sa stretneme. Štefan ma pozval na večeru, pretože som mala v stredu meniny. Nevidím na tom nič zlé. Každý máme svoj život,“ povedala nám Erika.

Keď sme chceli od moderátorky vedieť, či je má v súčasnosti partnera, odbila nás slovami: „Ku svojmu súkromiu sa nebudem vyjadrovať.“ Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa to bude medzi niekdajšími partnermi ďalej vyvíjať.

Chcete vedieť, aké šaty si Erika vybrala na nedávny ples? Čítajte TU.



Judinyova_2.2.2011_oprava


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu