Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Utrápená Parišková: Prežívam náročné obdobie!

Aneta Dočekalová-Parišková Zobraziť galériu (3)
Aneta Dočekalová-Parišková

BRATISLAVA – Má toho vyše hlavy! Jojkárska moderátorka Aneta Parišková (37) sa viac ako tri roky stará o synčeka Danielka sama. V septembri jej do života vstúpila láska - priateľ Mark Sedlmair (31), s ktorým čaká blondínka chlapčeka. K starostiam okolo dieťatka a tehotenstva jej však najnovšie pribudli ďalšie problémy. Čo všetko musí zvládať?

Plavovlásku Anetu Dočekalovú-Pariškovú možno zaradiť do tej kategórie žien, ktoré len tak niečo nezlomí. O všetko sa dokáže postarať sama, všetko si vybaví. Občas však aj na ňu doľahne únava a vyčerpanie. Momentálne má starostí vyše hlavy. Okrem práce v televízii Joj a opatery o syna Danielka musí dbať aj o seba - je predsa v šiestom mesiaci tehotenstva. No to nie je všetko.

Keďže sa domácnosť, ktorú zdieľa s priateľom Markom, čoskoro rozrastie, dvojica si začala zariaďovať nové hniezdočko. Párik si prenajal rodinný dom neďaleko Bratislavy. Hoci sa z tejto zmeny Aneta teší, znamená pre ňu ďalšie komplikácie. „Je toho teraz veľa. Predávam byt, už je to len o podpise zmluvy. Dúfam, že všetko dobre dopadne. Momentálne bývame v prenajatom dome, čo je pre deti lepšie. Zatiaľ je to dočasné riešenie, chceme si kúpiť niečo vlastné,“ netajila jojkárka, ktorá má tak okolo sťahovania veľa starostí.

No aby toho nebolo málo, musela ešte riešiť aj „pletky“ so Sociálnou poisťovňou, ktorá ju omylom zverejnila na zozname dlžníkov. Aneta sa to snaží dať do poriadku. Ako totiž tvrdí, pošpinilo jej to meno a dobrú povesť. Tým však ešte stále jej problémy nekončia. Plavovláskin život strpčuje aj manžel David Dočekal, s ktorým sa rozvádza. Definitívne ukončenie zväzku totiž neustále naťahuje. A blondínka by to už chcela mať z krku... Nielen kvôli sebe a synovi, ale aj kvôli partnerovi Markovi, s ktorým je zasnúbená. Snáď sa jej toto hektické obdobie čoskoro skončí a bude si môcť v pokoji vychutnávať druhé tehotenstvo, syna a partnera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu