Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Škandalózna Bartošová v SuperStar: Markíza má strach!

Iveta Bartošová a finalisti SuperStar. Zobraziť galériu (5)
Iveta Bartošová a finalisti SuperStar.

PRAHA – Musia sa mať na pozore! V Česko Slovenskej SuperStar by mala dnes večer vystúpiť ako špeciálny hosť interpretka Iveta Bartošová (45). Keďže je známa svojou nespoľahlivosťou a alkoholickými excesmi, tvorcovia nenechali nič na náhodu. Kvôli strachu z trapasu v priamom prenose sa rozhodli poistiť.

Počas druhého finálového kola Česko Slovenskej SuperStar budú znieť česko-slovenské hity. Zrejme preto sa tvorcovia šou rozhodli, že do programu zaradia aj vystúpenie Ivety Bartošovej, ktorá je dobre známa v oboch krajinách. Blondínka sa však nezviditeľnila len svojou tvorbou, ale aj množstvom škandálov.

Najmä v poslednej dobe bolo jej prešľapov neúrekom. Bartošová napríklad nedávno vyvádzala na narodeninovej párty istej hudobnej televíznej stanice. Sama od seba vybehla na pódium a začala spievať. Popri nevydarenom playbacku predvádzala nezvyčajné tanečné figúry a narážala do reklamných pútačov. Šepkalo sa, že mala vypité. 

Zaujímalo nás, či sa v SuperStar neobávajú podobných prešľapov. „Spolupráca s Ivetou Bartošovou je zmluvne dohodnutá. S jej vystúpením v 2. finálovom kole počítame,“ povedala nám na PR manažérka Markízy Miroslava Labašová. Keď sme zisťovali, či je v zmluve zakotvená aj nejaká sankcia v prípade Ivetinho excesu alebo trapasu, v Záhorskej Bystrici nás odbili slovami, že sa k detailom písomnej dohody nevyjadrujú. 

Napriek tomu, že si obe televízie speváčku zmluvne poistili, nedá sa s istotou povedať, že jej účasť v šou prebehne bez komplikácií. Iveta je totiž skutočne nepredvídateľný človek. Svoje o tom vie napríklad aj istá česká automobilka, pre ktorú mala Bartošová vystupovať, no nakoniec z toho vzišlo. Interpretka zrušila kšeft na poslednú chvíľu. Ako príčinu uviedla zdravotné problémy s obličkami. Pri jej povesti jej to však málokto uveril. Nechajme sa teda prekvapiť, ako to dnes celé dopadne...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu