Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Superstaristky Pappová a Povýšilová boli online: Prezradili, či sú zadané!

Povýšilová a Pappová na online rozhovore. Zobraziť galériu (10)
Povýšilová a Pappová na online rozhovore.

BRATISLAVA - Skončili hneď po prvom finálovom kole Česko Slovenskej SuperStar! Ako znášali Klaudia Pappová (20) z Matúškova a Monika Povýšilová (18) z Olomouca vyhadzov zo súťaže? Na to odpovedali v markizáckom Teleráne, kde súčasne reagovali aj na zvedavé otázky z topkárskeho online rozhovoru.

Z dvanástich finalistov je v hre už len desať! V pondelok večer v Česko Slovenskej SuperStar definitívne skončili dve dievčatá: Slovenka Klaudia Pappová a Češka Monika Povýšilová. Topky.sk vám spolu s Teleránom priniesli možnosť tieto sympatické speváčky vyspovedať. 

V piatok od 7:30 boli obe dievčatá hosťkami markizáckej rannej relácie, v rámci ktorej sa uskutočnil aj náš online rozhovor. Na konci vybrali slečny spomedzi položených otázok jednu - tú najlepšiu. Jej autor získal novučičký mobilný telefón Samsung Star II od T-Mobilu. 

UPOZORNENIE: V prípade, že máte záujem zapojiť sa do súťaže, je dôležité, aby ste pri zadaní otázok správne vyplnili meno a e-mailovú adresu. Prostredníctvom nej totiž budeme kontaktovať výhercu.

VÝHERCA: Dievčatá sa rozhodli oceniť čitateľa Michala za otázku: "Ahojte, nemám žiadnu otázku, len vám chcem povedať, že ste obidve veľmi milé a do ďalšieho života vám prajem veľa úspechov a radosti."

GRATULUJEME!

Rozhovor

08:49:30 - otázka od: tukan Ahojte dievčatá... spievali ste dobre, ale chcem sa vás spýtať či veríte v to, že účastníci SuperStar vôbec majú šancu stať sa spevákmi aj v reálnom živote? Až na minimum výnimiek ako sú Predná či Cmorík totiž ich spevácka kariéra zväčša začína a končí na pár benefičných akciách a ich CDčka vo výpredajoch v obchodných reťazcoch za 2 Eurá... Ahoj :-) Cmorík a Predná je presne dôkazom toho, že všetko sa dá, keď sa chce :-) Teraz to je len a len na nás...

08:49:30 - otázka od: Rado ahojte... myslíte si, že terajší členovia poroty ako najmä Rytmus či Pali Habera by zvládli jednotlivé kolá Superstar, keby boli vo vašom veku aspoň tak ako vy?? Určite ano :-)

08:49:30 - otázka od: andy klaudie by som sa chcel spytat, kto ju prihlasil do sutaze? a ma nejakeho priatela? Ahoj :-))) Do súťaže ma prihlásil môj kamarát, a priateľa momentálne nemám,. Chcem sa teraz venovať hlavne svojej kariére a potom príde to ostatné... :)

08:49:30 - otázka od: majco ahoj Klaudika... máš priateľa? Pa Ahooooj :D nie..

08:49:30 - otázka od: Michal Ahojte, nemám žiadnu otázku, len vám chcem povedať, že ste obidve veľmi milé a do ďalšieho života vám prajem veľa úspechov a radosti. Ďakujeme veľmi pekne :* :-)

08:49:30 - otázka od: Milada Prajem krásne ránko :). Monika bol to pre mňa šok keď si vypadla a to určite pre viacerých...máš naozaj krásny hlas,dúfam že spevu sa budeš venovať naďalej a vydáš aj album?na ktorý sa budem veľmi tešiť :) Ahojky :-) Veľmi pekne ti ďakujem, je to od teba milé, chystám sa vydať album a tak uvidíme ako sa to všetko podarí. Ďakujem za podporu :)

08:49:30 - otázka od: tukan Baby, čo je pre vás hlavným kritériom pri výbere partnera: fyzická krása, inteligencia a zmysel pre humor alebo stav bankového konta? Ahoj :) Presne to,čo sa nikdy nedá povedať.... Rozhoduje stále TO niečo... :D

08:49:30 - otázka od: Petuliana DOBRE RAAANKO BABENKY: ZDravim Vas...OBE ste UZASNE SPEVACKY...a VERTE tomu, ze VY SA UCHYTITE...Ste obe KOCKY...a MATE guraz...a hlavne TY KLAUDY...Dnes MUSIS mat guraz...a dotiahnes to DALEKOOOO....Ako rytmus...haha...KRASNY DEN...A TESIM SA na vase pesnickyyyyyyyyy:..cmuk Ďakujeme :-)))))))))))))) Budeme sa obe veľmi snažiť :)

08:49:30 - otázka od: Roman Caute kocky ste obe strasne pekne skoda ze ste uz neni dalej posielal som vam sms ale co uz dufam ze budete nadalej spievat lebo mate super hlas a chcem sa hlavne spitat kde vas najblisie mozem vidiet a popripade nejaky ten autogram? Cauko :-))) V stredu nás môžete vidieť v Auparku v Bratislave, kde budeme mať prvú autogramiádu :) Prídte sa na nás pozrieť :))) A ďakujeme za podporu :)

08:49:30 - otázka od: Michal Monika je mi veľmi ľúto že si vypadla . Bola si moja favoitka , krásne si spievala . Dúfam že so spevom nekončíš a dočkáme sa aj albumu . Ahoooj :-))Ďakujem pekne, budem robiť všetko aby sa album vydaril... :)

08:49:30 - otázka od: Tomáš Galo Kto s poroty sa vám páčil najviac, a bol vám najviac sympatický ? Ako ste prežívali dni po vypadnutí zo Superstar ? RYTMUS! Po vyradení sme to poriadne oslávili v Hard Rock Café v Prahe a potom sme premýšlali o tom , čo bude ďalej... :)

08:49:30 - otázka od: Didi Zdravím finalistky, mrzí ma, že vypadla Monika, ale život nekončí a prajem Vám obom veľa úspechov a šťastia. Chcem sa opýtať koho tipujete na víťaza? Ďakujeme pekne :) Netušíme, je to všetko vo vašich rukách.... :)

08:49:30 - otázka od: Barbora skoda že ste vypadli obid ve :(...lebo obid dve velmi pekne spievate.... Ďakujeme :* :)

08:49:30 - otázka od: Katarína Stadtruckerová Ahojte, aké sú vaše oblúbené pesničky ? :) Monika: Sista,Long Walk, at last, his eye is on the sparrow,when i first saw you, celý D´angelo :) Klaudia: Black and Gold, September, Play that funky music, a iné funky a mám rada jazz, soul , rnb a ešte veľa krásnych žánrov, pre mňa to je veľmi ťažká otázka...na to by som veděla podebatovať pri káve :D :*

08:49:30 - otázka od: Palino Milé dievčatá. Spevácku súťaž sledujem od prvého začiatku. Chcem sa spýtať, posunula vás súťaž ďalej? Fandím vám obom a verím, že o vás ešte budeme počuť, dúfam, že ešte ukážete čo je vo vás. Rodičia z vás určite majú radosť. Ďakujeme , dala nám veľa.. :)

08:49:30 - otázka od: Petrík ;) Máte partnerov? :D Ahoj :-) ee :D

08:49:30 - otázka od: jani Čauko... SuperStar iste obnáša kopu stylovania a makeupovania pred vystúpením... neliezlo vám už trochu na nervy, keď na vás makalo toľko vizážistov? Ahoj, nie práveže naopak... :-))) Kedže sme baby máme radi keď sa o nás starajú...a rozmaznávajú :)

08:49:30 - otázka od: Simona Fülöpová Ahojte.. Mna by zaujímalo, aké je vaše vysnívané miesto na Zemi, ktoré by ste chceli navštívit? :) Monika: Taliansko, chodím sem každý rok, ale nikdy nebude krajšie miesto pre mňa.. Klaudia: nemám vysnívané, ale rada by som najbližšie navštívila Ameriku...

08:49:30 - otázka od: Kristína Koho ste mali narjradšej z poroty? Rytmus :-) a Helenka tiež veľmi zlatunká (Klaudia) Rytmus (Monika)

08:49:30 - otázka od: Veronika Sameková Ak by ste mohli vy vybrať tému jedného finálového večera, akú by ste si vybrali aby ste si boli isté, že v ten daný večer "zahviezdite" práve vy? Monika: kolo černých písní a Klaudia súhlasí s Monikou :-)))) To by ola sranda :D

08:49:30 - otázka od: Veronika Danišová ahojte baby podla mna ste boli uplne super,škoda ze musí niekto vypadnut,chcem sa opytat ci vas hudba natolko drží ze v tom budete pokracovat aj nadalej a budeme onedlho pocuvat pekne pesnicky v radiach alebo mate ine plany do buducnosti,dakujem :) Ďakujeme, ano chceli by sme sa hudbe venovať naplno a pokračovať v tom... :)

08:49:30 - otázka od: Miroslav Novák Otázka pre Moniku Povýšilovú: V akom jazyku chceš v budúcnosti radšej spievať?V češtine,či v angličtine?Aj v slovenčine by si si trúfla? Najradšej AJ ale na slovenčinu by som si rada trúfla tiež...

08:49:30 - otázka od: MARIA BALOGHOVA MONIKA SI SUPER ,VELMI PEKNA MILA A SKROMNA ,DUFAM ZE TAKA OSTANES AJ DO BUDUCNOSTI ?! ďakujem veľmi pekne :-))))

08:49:30 - otázka od: lucia ahojte baby, obe ste boli moje najväčšie favoritky a bola som veľmi nemilo prekvapená výsledkom :-( držím obom palce, aby sa Vám darilo ako v súkromí tak aj kariérne a verím, že o vás ešte budeme veľa počuť :-) Chcela by som sa Vás opýtať ako si predstavujete svoju pohodu - kedy sa cítite najpríjemnejšie..držím palce, pa ďakuejme, a najpríjemnejšie je nám vtedy keď sme s našimi najmilšími a keď robíme hudbu... :)

08:49:30 - otázka od: Peter Mám otázku na Moniku. Chcem sa jej opítať že či naozaj chce mať to dieťa s Ševčíkom??? Podla mňa s Ševčíkom sa vôbec nehodíte spolu,on je taký truľko. A Monika si veľmi pekné,mladé dievča :* a neprestávaj zo spievaním. Ahojky Peter, niekeľkokrát som povedala, že s Petrom sme LEN kamaráti a v živote ma nenapadlo mať s ním niečo viac..Dieťa chcem neskôr a to s mužom ktorý bude za to stáť!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu