Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Heringhovej exmanžel zbalil ďalšiu playmate: Je to celá Andrea!

Gabriel Heringh (v krúžku) má slabosť na sexi krásky. Jeho súčasná partnerka Katka Sarková (vľavo) a bývalá manželka Andrea (vpravo) sú si dosť podobné. Zobraziť galériu (16)
Gabriel Heringh (v krúžku) má slabosť na sexi krásky. Jeho súčasná partnerka Katka Sarková (vľavo) a bývalá manželka Andrea (vpravo) sú si dosť podobné.

BRATISLAVA – Zaťažený na sexice! Andrea Heringhová našla po rozvode s manželom Gabrielom šťastie v náručí záletníka Borisa Kollára, ktorému nedávno porodila už druhého spoločného potomka. V láske sa však očividne darí nielen tmavovláske, ale aj jej exmanželovi. Nitriansky podnikateľ má totiž už nejaký ten mesiac po svojom boku playmate, ktorá akoby Andrei z oka vypadla.

Už zhruba dva roky randí Gabriel Heringh s dvadsaťštyriročnou tmavovláskou Katarínou Sarkovou, ktorá sa podobne ako jeho bývalá manželka vyzliekla pre pánsky magazín. Označenie playmate však nie je to jediné, čo podnikateľove ženy spája. Obe majú štíhle postavičky a pýšia sa veľkými prsiami a perami. Andrea dokonca v minulosti preferovala tmavú farbu vlasov - podobne ako Katka. 

Heringha sme preto oslovili s otázkou, či si túto podobnosť všimlo aj jeho okolie. „Ani nie. Všetci riešia len to, že mám stále nejakú playmate alebo modelku. Ale mne sa páčia pekné chudé baby s veľkými prsiami,“ priznal otvorene podnikateľ. „Každej z nich som dal vlastne spraviť vnady ja, takže som si ich aj vymodeloval,“ dodal.

Na súčasnej partnerke Katke sa Gabrielovi páči nielen jej vzhľad. „Je to veľmi dobré a skromné dievča. Vážne. A výborne varí,“ nešetril podnikateľ chválami na adresu sexi tmavovlásky, s ktorou ho zoznámila kamarátka. No hoci si dvojica výborne rozumie, o spoločnom bývaní zatiaľ neuvažuje. „Máme to trošku komplikované - ona má syna, ja mám syna. Býva síce v inom meste, ale často sme spolu. Každú voľnú chvíľu trávime spoločne a chodíme na dovolenky,“ uzavrel Heringh.

Andrea a Gabriel Herighovci sa rozviedli zhruba pred piatimi rokmi.  Už v posledných rokoch ich vzťahu však podnikateľ randil s blonďavou playmate Evou Cifrovou. V minulosti prežil krátky románik so sexicou Stanislavou Galovou, ktorá sa stala Playmate roka 2010. Aj jeho súčasná partnerka Katka Sarková je čitateľom pánskeho magazínu dobre známa.

Katarína Sarková má všetko, čo sa páči Gabrielovi Heringhovi - veľké prsia, štíhla postava, pekná tvár.
Zobraziť galériu (16)
Katarína Sarková má všetko, čo sa páči Gabrielovi Heringhovi - veľké prsia, štíhla postava, pekná tvár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu