Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tehotná Heringová v mini: Andrea, čo ti to vykuklo?

Andrei Heringovej sa podarilo odhaliť to, čo skrývala pod šatami. Zobraziť galériu (16)
Andrei Heringovej sa podarilo odhaliť to, čo skrývala pod šatami. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Zvedavá na módu! Partnerka Borisa Kollára (46) Andrea Heringhová (31) si ani so zväčšeným bruškom nenechala ujsť prehliadku najnovšej tvorby našich návrhárov. Na akciu dorazila v priliehavých šatách s krátkou sukňou. Luxusný kúsok jej naozaj svedčal, v istých chvíľach dokonca zatienila modelky premávajúce sa po móle. Outfit mal však jednu nevýhodu - spomínanú dĺžku. "Vďaka" nej totiž odhalila budúca mamička farbu bielizne.

Ak si myslíte, že vďaka telovému odtieňu bude vaša bielizeň absolútne nenápadná, tak sa mýlite. Pri okamihu neopatrnosti totiž môže byť dokonale viditeľná. Presvedčila sa o tom na vlastnej koži aj Andrea Heringhová počas svojej návštevy Bratislavských módnych dní. Na podujatí totiž ukázala aj to, čo malo zostať skryté pod šatami.

Spolu s podnikateľom Borisom Kollárom sa bývalá playmate usadila v prvom rade. A práve tam ju zradila krátka sukňa obtiahnutého outfitu. Dĺžka šiat totiž mala na svedomí, že tmavovláska pri neopatrnom pohybe odhalila farbu spodnej bielizne, ktorú na večer zvolila. 

Na rozdiel od nej pútali zas na móle pozornosť niektoré známe tváre nášho šoubiznisu. Napríklad moderátorka markizáckej Smotánky Erika Judínyová, herečka Kristína Farkašová, moderátorka Televíznych novín Miriam Kalisová (27) či politická redaktorka Zlatica Puškárová. Pozrite si galériu z prehliadky, kliknite SEM!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu