Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ross z Priateľov: Nespoznala by ho ani Rachel!

David Schwimmer Zobraziť galériu (4)
David Schwimmer

NEW YORK – To je ale zmena! V hercovi Davidovi Schwimmerovi (44) by ste na prvý pohľad len ťažko spoznali predstaviteľa Rossa Gellera v seriáli Priatelia. Vrásky, nedbalé oblečenie ale najmä hustý plnofúz ho zmenili doslova na nepoznanie!

Brada a kožená bunda! Ross Geller, seriálový vedec a vysokoškolský pedagóg, bol v podaní Davida vždy pekne upravený. Hladké oholenie a slušné oblečenie k nemu patrilo ako voda do rybníka. Dnes je David od svojej kultovej postavy niekoľko rokov „oslobodený“ a je jasné, že spraví všetko preto, aby ho ľudia začali vnímať inak ako seriálového Rossa!

O Davidovi síce v našich končinách nebolo veľmi počuť, herec však rozhodne nezaháľa – ani profesionálne, ani v súkromí. Hereckú kariéru na chvíľu vymenil za režisérsku a len pred nedávnom predstavil v kinách svoj najnovší film s názvom Trust, ktorý rozvíja príbeh rodiny, v ktorej sa štrnásťročná dcéra zapletie cez internet s nebezpečným mladíkom.

Napriek tomu, že Davida režírovanie veľmi baví, nebráni sa ani svojmu návratu na televízne obrazovky vo forme seriálu. „Nevylučujem to. Muselo by ísť o nejakú výzvu, nie o rovnakú postavu ako som hral v Priateľoch,“ prezradil David. Nerozlišuje pritom, či by dal prednosť komédií alebo skôr dramatickému seriálu. „Som otvorený každému dobrému, originálnemu príbehu a charakteru.“

Čo sa týka jeho súkromného života, Davida už čoskoro čaká veľká zmena. Jeho manželka Angličanka Zoe Buckman totiž už o pár mesiacov porodí ch prvé dieťa.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu