Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dcéra Michaela Jacksona: Svojho otca nosí v srdci aj na tričku!

Paris Jackson s otcom na tričku Zobraziť galériu (6)
Paris Jackson s otcom na tričku (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Kto by v nej hľadal potomka kráľa popu?! Dlhé hnedé vlasy, obyčajné oblečenie a plachý úsmev – tak vyzerá dcéra Michaela Jacksona, Paris (13). Takmer dva roky po smrti svojho presláveného otca vyzerá ako celkom obyčajná tínedžerka!

Podala sa na mamu! Tričko s tvárou Michaela Jacksona, obyčajné džínsy a tenisky – Paris má od predstavy dieťaťa v zlatej klietke dnes naozaj ďaleko. Naopak. Zdá sa, že dievčaťu pobyt u babičky a ostatných príbuzných po smrti otca veľmi prospieva a „obyčajný“ život si užíva!

Na nákupy v Beverly Hills si tiež vyrazila s jednou zo svojich tiet, La Toyou, a obe si spoločne strávený čas vychutnali. Sprevádzal ich aj Parisin mladší brat, Blanket Jackson. Hoci sa tínedžerka čím ďalej tým viac podobá na svoju biologickú matku, Debbie Rowe, v kontakte s ňou zrejme nie je. „Oni nie sú deti Debbie. Ani nevedia, že je to ich matka. Tak ako všetci ostatní v jeho živote, aj ona bola motivovaná peniazmi,“ povedala po Michaelovej smrti La Toya.

Medzi príveskami, ktoré má Paris na krku by sme zrejme našli aj polovicu srdca. „Toto srdce je z dvoch častí. Jednu polovicu dám ockovi a druhú budem nosiť navždy,“ povedala pred Michaelovým pohrebom. A hoci v jej očiach môžeme čítať smútok, to najhoršie má už asi za sebou.
 

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu