Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Jacksonova dcéra Paris: Chápem, prečo som si musela zahaľovať tvár

Paris Jackson Zobraziť galériu (11)
Paris Jackson (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES - Štrnásťročná dcéra Michaela Jacksona Paris dnes rozumie tomu, že otec od nej a jej bratov chcel, aby na verejnosti chodili so zahalenou tvárou. V detstve z toho ale vraj bola "naozaj zmätená".

"Nerozumela som tomu, prečo musím nosiť masku. Ale teraz chápem, prečo otecko chcel, aby naše tváre boli zahalené. Keď sme šli von bez neho, nebolo nás spoznať," povedala dievčina v televíznom rozhovore, ktorý má byť v plnom rozsahu odvysielaný v nedeľu.

V rozhovore s Oprah Winfrey povedala, že otec chcel, aby jeho tri deti mali normálne detstvo. O to on čoby detská hviezda prišiel. "Hovoril nám, že keď bol mladší, nemal naozajstné detstvo," vysvetlila Jacksonová. "Stále trčal v štúdiu a spieval, zatiaľ čo deti sa hrali vonku," dodala. Ona a jej bratia vraj normálne detstvo mali. Jackson, ktorý zomrel v júni roku 2009, trval u svojich troch detí - Paris, Prince a Princa Michaela II - na zahaľovanie tváre od ich raného veku. Teraz všetky navštevujú normálne školy a bežne sa objavujú na verejnosti na spomienkových akciách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu