Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Exmanželka Michaela Jacksona si našla novú lásku: Zásnuby so spevákovým partnerom!

Debbie Rowe a Marc Schaffel
Debbie Rowe a Marc Schaffel (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Debbie Roweová, exmanželka nekorunovaného kráľa popu Michaela Jacksona a matka ich dvoch detí, Princea a Paris, sa zasnúbila s bývalým Jacksonovým obchodným partnerom Marcom Schaffelom. Informáciu priniesol v piatok spoločenský magazín People na svojom webovom portáli.

Podľa iného serveru TMZ.com sa Roweová vyjadrila, že sa so Schaffelom zoznámila ešte v časoch, keď pracoval pre jej niekdajšieho manžela a obaja zostali odvtedy priateľmi. Michael Jackson a Debbie Roweová tvorili manželskú dvojicu v rokoch 1996-1999. Zdravotná sestra priviedla na svet medzičasom 17-ročného spevákovho syna, ktorého plné meno je Michael Joseph Jackson jr. a prezývka Prince a o rok mladšiu dcéru Paris Michael Katherine Jacksonovú.

Spevák - otec detí - zomrel 25. júna 2009 vo veku iba 50 rokov na predávkovanie preparátom Propofol. Jeho matka Katherine má odvtedy právo starať sa o jeho tri deti, vrátane ďalšieho syna známeho pod prezývkou Blanket, ktorý sa oficiálne volá Prince Michael Jackson II. a o ktorého matke nie je ani naďalej nič známe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu