Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Podvodníčka? Oscarový výkon Natalie Portman odmakala dablérka!

Natalie Portman baletné scény neodtancovala celkom sama Zobraziť galériu (13)
Natalie Portman baletné scény neodtancovala celkom sama

LOS ANGELES – Zhrabla sošku, no nielen vlastným pričinením! Ako totiž vysvitlo, sladká Natalie Portman (29) sa k najprestížnejšiemu oceneniu v úlohe baletky nepretancovala úplne sama – v dych berúcich scénach ju zastúpila profesionálka. A kritici sa pýtajú: Prevzala si Oscara právom?

Pochválila sa aj cudzím perím! Hoci Natalie v psychologickom thrilleri s názvom Čierna labuť oslnila aj samotnú porotu Filmovej akadémie, na jej životný úspech skeptici vrhli tieň pochybností. Takmer 30-ročnú krásku totiž v najnáročnejších záberoch zastúpila baletka Sarah Lane. A padlo už aj zaujímavé číslo – to pripúšťa, že budúca mamička pred kamerou rozhodne nebola stopercentná!

„Objavili sa články, ktoré vyznievajú tak, že Sarah Lane odviedla veľký kus práce. Ale ona naozaj dorobila len pohyby nôh, fouetté a jednu diagonálu v štúdiu. Úprimne, 85% toho filmu je Natalie,“ bráni hollywoodsku divu jej tanečný partner a choreograf, Benjamin Millepied. Čudovať sa mu však nemožno – obhajuje totiž budúcu manželku a matku svojho potomka!

Otázku, či si Natalie odniesla Oscara plným právom, si každý fanúšik už musí zodpovedať sám. Isté však je, že rola jej úplne cudzia nebola. Baletu sa totiž venovala do svojich trinástich rokov, vďaka čomu na plátne v očiach diváka pôsobí vierohodne. O tom, že si kvôli tomuto trháku vytrpela na tréningoch viac ako dosť, nikto nepochybuje. Bolo však zainteresovanie skúsenej náhradníčky celkom fér?





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu