Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Ako skutočná labuť: Natalie Portman očarí aj bez mejkapu!

Natalie Portman so synom Alephom Zobraziť galériu (9)
Natalie Portman so synom Alephom (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – To je ale supermama! Hoci niektoré hollywoodske hviezdy by sa so svojimi ratolesťami bez auta ani nepohli, Natalie Portman (30) tú svoju zobrala rovno do prírody. Slnečné lúče si tak užívala úplne bez zábran – nenalíčená a so synčekom v „batohu“.

Ten má ale šťastie! Reč o chlapčekovi s netradičným menom Aleph, ktorého Natalie Portman priviedla na svet v júni minulého roka. Paparazzom pred objektív ho síce nevystrkuje, no nepohne sa od neho ani na krok. Ako jedna z mála prominentných mám si totiž zamilovala dômyselný systém. Synčeka si od narodenia nosí zabaleného v špeciálnom vaku, pričom si ho doslova chová na prsiach.

Výnimku netvoril ani tento týždeň, kedy si Natalie vyrazila do prírody. V kruhu priateľov a s vyše polročným drobcom si to namierila do Griffith Parku. Počasie im prialo, takže uvoľnenej herečke nechýbal úsmev na tvári. Tá jej navyše žiarila aj bez použitia čo i len kvapky mejkapu. Hlavičku svojmu živému pokladu pritom oscarová diva po celý čas chránila oboma dlaňami. Tým zároveň upriamila pozornosť na to, čo pred médiami zatiaľ zatĺka – svadobný prsteň.

S honosným šperkom sa Natalie po prvýkrát objavila po boku partnera Benjamina Millepieda na minulotýždňovom udeľovaní Oscarov. K sobášu sa ani jeden z dvojice síce nevyjadril, magazínu Us Weekly sa však podarilo získať svedectvo klenotníka Jamieho Wolfa. „Navrhoval som prstene, ktoré nosia Natalie Portman s Benjaminom Millepiedom. Sú vyrobené z recyklovanej platiny a čistých diamantov,“ prezradil na margo celebritného páru. Zdá sa teda, že krásna tvárička hviezdy snímky Čierna labuť tak nateraz definitívne zmizla z ponuky pre nádejných nápadníkov.

Ktoré celebrity majú najlepší makeup?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu