Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Fialová po liečení: Kilá navyše a naprataný dekolt!

Zuzana Fialová a jej oblé krivky. Zobraziť galériu (3)
Zuzana Fialová a jej oblé krivky.

PRAHA - Prekvapila! Zuzana Fialová (36) sa od tragických udalostí v Moskve príliš neobjavovala na verejnosti. Výnimku spravila pre pražský bar, ktorému odmoderovala narodeninovú párty. Jej bujný dekolt a maskovanie oblých bokov boli počas celého večera neprehliadnuteľné!

Aj toto sú dôsledky atentátu! Zuzana Fialová sa v utorok objavila na narodeninovej oslave istého pražského baru. Akciu dokonca aj moderovala. No mnohí hostia ju spočiatku nespoznali!

Zuzana bola bledá, pod očami mala kruhy a na perách zvláštny rúž. Navyše, zo šiat jej doslova pretekali zväčšené vnady. Podľa prítomných má herečka celkovo pár kíl navyše, čo celý večer maskovala. Pred fotografov sa postavila zboku, zakrývala sa obrazom, kvetmi, či moderátorskými doskami.

Pritom zvýšená hmotnosť je v jej prípade pochopiteľná. Po tom, ako na moskovskom letisku prežila atentát, mala na nohe ortézu, ktorú jej sňali len nedávno. Fialová celé dni doma ležala, učila sa jazyky alebo maľovala. Na cvičenie a aktívny spôsob života musela zabudnúť.

Topky. sk, samozrejme, Zuzanu Fialovú oslovili s otázkou, ako sa momentálne cíti. Herečka však na telefonáty ani sms správu nereagovala. Keď všetky rany prebolia, snáď sa Zuzanin život opäť vráti do normálu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu