Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Superstáristky sa rozohnili: Dráždivé a sexi horúce tance!

Takto sa zabávali semifinalisti SuperStar. Zobraziť galériu (18)
Takto sa zabávali semifinalisti SuperStar.

PRAHA /BRATISLAVA - Vyštartovali po Marešovi! Včerajšie predstavenie dvadsiatich štyroch semifinalistov v Prahe sa nieslo v pokojnom duchu, kým nezačala hrať hudba. V tom momente sa nádejné spevácke hviezdy odviazali a predvádzali poriadne dráždivé tanečné kúsky. Dievčatá nenechali na pokoji ani moderátora šou!

Pokojná tlačová konferencia sa zmenila na divokú diskotéku! Tanečnica Petra Marko, ktorá budúcim hviezdami pripravuje choreografie, sa poriadne odviazala! Zahodila kabát a v sexi krátkom tieločku začala vrtieť bokmi. K nej sa razom pridali aj odvážne nádejné speváčky. Na parkete za krátku chvíľu tancovali všetci súťažiaci, ktorí sa pred prítomnými fotografmi predvádzali jedna radosť. Kotrmelce, provokujúci tanec so stoličkou, natriasanie sa a vrtenie bokmi, či laškovanie s kolegami na parkete - to všetko a ešte aj čovi naviac ukázali tohtoroční semifinalisti.

Dokonca skupinka dievčať vyštartovala po moderátorovi šou Leošovi Marešovi, ktorého sa rozhodli dotiahnuť na parket. Keďže Leoš bol na akcii výnimočne bez partnerky, túto príležitosť si nenechal ujsť. A na pomyselnom parkete si s nimi pár tancov zakrepčil. Ak by ste si však mysleli, že sa superstaristi zabávali do skorých ranných hodín, mýlili by ste sa. O jedenástej sa postupne vytrácali z parketu a museli ísť na izby. Ako sa zdá, majú prísny režim...

Čo o speváckej súťaži povedala moderátorka Tina? Čítajte TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu