Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zadaný Habera: Dohodol si rande so súťažiacou!

Blondínka Markéta porotcu Haberu totálne očarila. Zobraziť galériu (6)
Blondínka Markéta porotcu Haberu totálne očarila.

PRAHA - Ocenil jej krásu! Spevák Paľo Habera (48) skladal výzoru Markéty Mickovej (19) komplimenty už na kastingu Česko Slovenskej SuperStar 2. Aj v Dlhej ceste jej najprv polichotil, až potom jej prezradil, že nepostupuje do semifinále. Šikovný porotca si však stihol s mladou blondínkou dohodnúť rande!

Stratil hlavu?! Paľo Habera má doma jednu z najkrajších žien sveta, modelku Danielu Peštovú. Napriek tomu si stále všíma aj pôvaby iných žien. Napríklad súťažiacich slečien v druhej sérii Česko Slovenskej Superstar. „Daj áno, ja dám áno, nech ide ďalej už, lebo čo tam budeme mať samých škaredých ľudí?!” apeloval na Rytmusa, keď pred nimi na kastingu stála Markéta Micková.

A v komplimentoch na jej adresu neprestal ani pri pondelkovej Dlhej ceste. Hneď, ako blondínka vstúpila do miestnosti, sa začal porotcovský kat usmievať. „Keby sme mali voliť Miss tohto ročníka, umiestnila by si sa veľmi vysoko,” zalichotil jej. Micková, ktorá ako deväťročná už jednu televíznu súťaž vyhrala a zaspievala si potom aj s Karlom Gottom, nakoniec nepostúpila kvôli nízkemu hlasovému rozsahu.

Habera sa však jej prítomnosti nemienil len tak ľahko vzdať. „Mám tu telefónne číslo na teba. Niekedy prídem do Brandýsa a dáme tenis,” dohodol si s príťažlivou blondínkou stretnutie priamo pred kamerami. Otázka je, či to Paľo robí preto, aby bol odvysielaný materiál čo najzaujímavejší, alebo bol naozaj očarený Markétinou krásou. Isté však je, že kvôli schôdzkam by do Brandýsa nad Labem chodiť nemusel... Mladá speváčka sa totiž dostala na konzervatórium v Prahe a študuje tam dokonca Haberov obor - rock.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu