Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Drzý Mareš: Robí si čo chce!

Leoš Mareš o pol druhej v noci otravuje legendy. Zobraziť galériu (4)
Leoš Mareš o pol druhej v noci otravuje legendy.

BRATISLAVA - Nezastaví sa pred ničím! Moderátor Leoš Mareš (33) sa opäť predviedol! Počas nakrúcania divadelných dokrútok k speváckej šou Česko Slovenská SuperStar zobudil českú poprockovú legendu Dalibora Jandu (57) o pol druhej ráno! Čo od neho v tomto nekresťanskom čase chcel?

Toto si hocikto nedovolí! Český moderátor Leoš Mareš je známy svojou výbušnou a arogantnou povahou. A to, že si robí, čo chce a nezaujíma ho, čo na to druhí, dokázal aj pri nakrúcaní dokrútok k epizóde Divadlo. Súťažiaci mali zaspievať skladbu Oheň, voda, vítr od českého speváka Dalibora Jandu.

Všetci mužskí uchádzači však na tejto skladbe pohoreli. Najväčšie problémy im robil najmä text piesne. Nikto totiž nevedel dešifrovať posledné slovo v refréne, ktoré každý zo súťažiacich spieval úplne inak.

Práve preto sa Mareš rozhodol, že túto záhadu vyrieši. Českej poprockovej legende zavolal o pol druhej nad ránom! A to len pre to, aby sa dozvedel, aké je posledné slovo v refréne jeho skladby. Ten na veľké prekvapenie Marešovi telefón zdvihol a prezradil aj správne slovo, na ktoré nik v divadle nevedel prísť. Ako znie záhadné slovíčko, sa dozviete už dnes večer na Markíze!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu