Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Trapasy v SuperStar: Ups, toto tvorcom nevyšlo!

Tvorcovia súťaže sa nevyhli gramatickým chybám. Zobraziť galériu (5)
Tvorcovia súťaže sa nevyhli gramatickým chybám.

BRATISLAVA/PRAHA – Chybám sa nevyhli! Česko Slovenská SuperStar 2 je spoločným projektom televízií Markíza a Nova. V jarnej programovej štruktúre je pre ne ťažiskovým formátom, ktorý sledujú státisíce divákov. A práve z toho dôvodu by mali byť tvorcovia speváckej súťaže viac ostražití. V odvysielaných záznamoch sa totiž nevyhli menším prešľapom!

Najlepšie z najhoršieho! V pondelok večer boli v rámci šou Česko Slovenská SuperStar 2 odvysielané zostrihy z kastingov speváckej súťaže. V špeciáli nazvanom Hviezdna rota dostali priestor tí, ktorí odbornú porotu neoslnili. Nás však neočarili ani grafici, ktorí sú zodpovední za vytváranie textového loga.

V speváckej súťaži sa zrejme dávajú dĺžne aj tam, kde ich netreba. Keď sa na obraze objavil text Hviezdná rota alebo spievala 4,2 sekúndy, mnohí diváci zostali z takejto nezvyčajnej gramatiky zaskočení. Pred tým, než sa záznamy dostali na obraz, ich určite videlo viacero ľudí zo štábu. Zarážajúce je, že nikto z nich si tieto chyby nevšimol. Priestor na vyjadrenie sme poskytli aj televízii Markíza, odpovedí na naše otázky sme sa však nedočkali.

Dôvodom prešľapu môže byť aj fakt, že výroba SuperStar je v tomto ročníku prevažne v rukách televízie Nova. Západní susedia majú očividne v našej gramatike veľké medzery. Ostáva nám len dúfať, že sa v blízkom čase polepšia a pravidlá slovenského pravopisu si doštudujú.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu