Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Nechutnosti v SuperStar: Rytmus, neblázni!

Rytmus súťažiacemu takmer olízal tvár. Zobraziť galériu (5)
Rytmus súťažiacemu takmer olízal tvár.

BRATISLAVA – Už vyskakuje! Raper Patrik Rytmus Vrbovský (34) sa v porotcovskom kresle doposiaľ krotil. Vo včerajšom zostrihu z kastingov Česko Slovenskej SuperStar však svojej kontroverznej povesti nezostal nič dlžný. Na jednom zo súťažiacich si poriadne zgustol!

Doplatil na trému! Pred porotu speváckej súťaže Česko Slovenská SuperStar sa postavil aj dvadsaťdeväťročný Miloš Milan Hladík. Ten sa rozhodol, že s nervozitou zabojuje vlastným spôsobom. Štvoricu porotcov nechcel ani vidieť, ani počuť!

Miloš spieval so zatvorenými očami a v ušiach mal slúchadlá. Znela mu v nich zrejme pieseň, ktorú spieval. A túto príležitosť si Rytmus nenechal ujsť. Neváhal a pribehol k Milošovi. Vystrčil na súťažiaceho jazyk a krúžil ním v tesnej blízkosti jeho tváre aj uší. Chvíľkami to vyzeralo tak, že Rytmus Miloša už-už olíže.

Vystresovaný mladík však bol viditeľne poznačený trémou a raperovo vyčíňanie si vôbec nevšimol. Patrik musel do Miloša nakoniec drgnúť, aby si uvedomil, že pred ním stojí. Súťažiaci bol z celej situácie tak mimo, že porote uveril každé ich slovo. Z kastingu odchádzal v presvedčení, že sa počas spevu pred jeho tvárou vystriedala celá porota a Gábina Osvaldová pred ním stihla spraviť stojku na rukách. To, že pred ním vyčíňal len Rytmus, sa dozvedel až zo včerajšieho zostrihu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu