Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Sklenaříková o rozchode s mužom: Sú to bludy, sme spolu!

Adriana Sklenaříková, Christian Karembeu Zobraziť galériu (9)
Adriana Sklenaříková, Christian Karembeu (Zdroj: Profimedia)

BRUSEL - Slovenka Adriana Sklenaříková (39) sa podľa informácií francúzskeho periodika Voici rozišla s manželom Christianom Karembeuom (40). Belgický večerník Le Soir Magazine tvrdí, že kráska už tvorí pár s francúzskym podnikateľom Andrewom. Modelkin manažér Miro Šimonič však topkám prezradil, že medializované správy nie sú pravdivé.

Ako píšu zahraničné médiá, Sklenaříkovej údajný milenec vraj chodí Adrianu podporovať do francúzskej tanečnej šou Dance avec les Stars. Spoločne už údajne absolvovali aj niekoľkodňovú dovolenku v Afrike.

Okrem kráskinho mimomanželského pomeru má byť vraj príčinou krachu vzťahu aj nemanželská dcéra štyridsaťročného futbalistu. Tá sa volá Inese Hudrenie, má 15 rokov a Karembeu ju má s bývalou partnerkou Estelle.

V súvislosti so vzniknutou situáciou sme oslovili topmodelkinho manažéra Mira Šimoniča. Spýtali sme sa ho, či je pravda, že sa dvojica rozišla. "Nemôžem to potvrdiť, pretože to nie je pravda. Sú to bludy. Som teraz v Paríži s nimi. Aký rozchod? Aká nemanželská dcéra?" vyvrátil špekulácie o stroskotaní trinásťročného zväzku, pričom jedným dychom dodal: "Adriana a Chris sú stále spolu."

Rodáčka z Brezna sa za francúzskeho futbalistu Christiana Karembeua vydala 22. decembra 1998. Modelka, ktorá predvádzala pre značky Wonderbra a Victoria's Secret, s ním nemá žiadne deti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu