Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sexi Twiinsky: S touto skladbou chcú preraziť na Eurovízii!

Duo Twiins. Zobraziť galériu (8)
Duo Twiins.

BRATISLAVA – Na pomalú nôtu! Minulý rok nás na pesničkovej súťaži Eurovision Song Contest zastupovala speváčka Kristina (22) s rytmickou piesňou Horehronie. Tohtoročný reprezentant – duo Twiins, bude bojovať za našu krajinu pokojnejšou skladbou. Ako sa vám pozdáva?

Na pesničkovej súťaži v nemeckom Düsseldorfe vystúpia aj dvojičky Veronika Nízlová a Daniela Jačichová, ktoré tvoria duo Twiins. Pieseň, s ktorou budú reprezentovať našu krajinu, nesie názov I´m still alive. Krásky ju zaspievajú už zajtra večer počas finále súťaže krásy Miss Universe SR 2011. My vám ju prinášame v predstihu.

Ako môžete počuť, dievčatá zabojujú s pomalou skladbou, ktorú odspievajú v anglickom jazyku. V podobnom tempe sa niesol aj duet reprezentantov spred dvoch rokov - Nely Pociskovej a Kamila Mikulčíka. Tí sa však rovnako, ako minulý rok Kristina, do finálového kola neprebojovali. Majú Twiinsky šance uspieť?

Ohlasov na súťažnú skladbu je zatiaľ málo. Všetky reakcie sú však pozitívne. „Skvelá pieseň! Naozaj dúfam, že sa dostanete do finále,“ znie komentár od fanúšika až z ďalekej Brazílie.

Duo Twiins posiela verejnoprávna STV do Nemecka bez toho, aby boli usporiadané slovenské kolá Eurovízie. Náhradníčkou je speváčka Mista, ktorá minulý rok skončila v slovenskom finále na druhom mieste. Finále súťaže Eurovision Song Contest 2011 sa uskutoční v prvej polovici mája.

VIDEO: Súťažná pieseň dua Twiins - I´m still alive.



Chcete vedieť viac o dievčenskom due Twiins? Čítajte TU



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu