Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Banášovej ex: Zlomil srdce aj Veronike z TWiiNS!

Rasťo Brezovský a Veronika Nízlová. Zobraziť galériu (11)
Rasťo Brezovský a Veronika Nízlová.

BRATISLAVA – Dohnal ju k slzám! Fotograf Rasťo Brezovský (31) sa zviditeľnil najmä po boku moderátorky Adely Banášovej (30), s ktorou tvoril istý čas pár. Najnovšie však kvôli nemu plače iná žena - sexi Veronika Nízlová (24) z dua TWiiNS.

Po Banášovej sexi mačička! Rasťo Brezovský si začal s Veronikou Nízlovou, ich vzťah však nedopadol najlepšie. Twiins-ka ho v slzách opustila!

Našťastie, Rasťo jej zlomil srdce len v najnovšom videoklipe ku skladbe Compromise od dua TWiiNS. Fotograf je teraz síce šťastne zadaný, no aj napriek tomu súhlasil, že si túto úlohu v klipe sexi dvojičiek zahrá.

A prečo si vybrali práve jeho? Súčasťou videa je totiž aj sekcia, kde dievčatá pózujú fotografovi. „Chceli sme, aby fotenie pôsobilo naozaj vierohodne, preto sme nakrúcali videoklip pri reálnom fotení. S Rasťom sme mali výbornú skúsenosť a rozumieme si s ním nielen profesionálne, ale aj ľudsky," povedal nám manažér dievčat Braňo Jančich.

Ako sme však zistili, Veronikine slzy v klipe boli pravé! „Snažila som sa myslieť na niečo smutné, aby sme zachytili emóciu, ktorú v sebe má aj samotná skladba Compromise,“ prezradila nám.

V klipe okrem speváčok a fotografa vystupuje aj bývalá miss Lucia Senášiová. Akú úlohu stvárnila známa modelka, návrhárka, fotografka a stylistka v jednej osobe? Dozviete sa z videa!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu