Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Twiins v Eurovízii: Už ukázali nohavičky... Čo bude nasledovať?!

Duo Twiins rado provokuje - minimálne sexi oblečením. Zobraziť galériu (6)
Duo Twiins rado provokuje - minimálne sexi oblečením.

BRATISLAVA - Duo Twiins nás tento rok bude reprezentovať v Nemecku na Eurosongu. Dievčatá však v pesničkovej súťaži nie sú žiadnym nováčikom. Zúčastnili sa jej už v roku 2008. Pod názvom Tweens robili Daniela a Veronika Nízlové (24) vokálny sprievod českej interpretke Tereze Kerndlovej. Spevom síce neohúrili, ale minišatami, spod ktorých im občas vykukli aj nohavičky, určite áno. Čo predvedú tento rok?!

Zopakujú sexi vystúpenie?! Tento rok bude na Eurovision Song Contest reprezentovať farby Slovenska duo Twiins. Sestry Nízlové do medzinárodnej súťaže vybrala samotná STV bez konania národných kôl.

V rozhodovaní možno zohralo nejakú úlohu aj to, že dievčatá už s touto šou majú skúsenosť. V roku 2008 totiž sprevádzali českú speváčku Terezu Kerndlovú. Vrátili sa síce bez speváckeho ocenenia, ale... Tereza, Veronika a Daniela boli neoficiálne pasované za jedny z najkrajších súťažiacich.

Môžu za to určite aj ich kostýmy, v ktorých vystupovali. Tereza si obliekla biele minišaty, spod ktorých jej neustále vykúkali nohavičky. Naše dvojičky tiež zvolili ultrakrátky strih, ale čo sa farby týka, siahli po lesklej metalíze. Ich šaty tesne obopínali štíhle telá a vo víre tanca tiež poodhalili bielizeň.

Je viac než pravdepodobné, že ani tento rok sa sestry nebudú mimoriadne zahaľovať. Čo presne si vezmú na pódium, však ešte nie je isté. „Kostýmy zatiaľ vybraté nie sú, viac teraz riešime samotnú skladbu, s ktorou dievčatá vystúpia,“ povedal nám manažér dievčat Braňo Jančich. Sexi oblečenie dvojičkám ale určite v kufroch chýbať nebude.

VIDEO: Tereza Kerndlová a Twiins na Eurovision Song Contest 2008.


Kto oblieka duo Twiins?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu