Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Banášová vs. Farkašová: „Hádka“ kvôli nohám! Ktorá ich má krajšie?

Nohy Banášovej vs. nohy Farkašovej Zobraziť galériu (10)
Nohy Banášovej vs. nohy Farkašovej

BRATISLAVA – Navzájom sa doberali! Herečka Kristína Farkašová (28), ktorá je nominovaná na ocenenie Český lev, bude dnes hosťom v talkšou Adely Banášovej (30). Počas nakrúcania sa dámy uvoľnili natoľko, že sa začali doťahovať, ktorá z nich má krajšie nohy. Navzájom si lichotili, no nevedeli prísť k žiadnemu záveru. Rozhodnite teda vy. Ktorá ich má krajšie?

Herečka Kristína Farkašová je nominovaná na prestížnu cenu Český lev za film Pouta. Konkrétne bojuje o sošku v kategórii Najlepší ženský herecký výkon v hlavnej úlohe. A už čoskoro sa dozvieme, či ju získa.

Pri tejto príležitosti si ju do štúdia pozvala aj moderátorka Adela Banášová. Tá počas nakrúcania chcela, aby si hrdzavá kráska nacvičila, aké je to preberať si cenu. Moderátorka jej pripravila topánky na vysokom podpätku, aby bola tip-top a sošku prevzala vo veľkom štýle. Dokonca jej okolo nôh navliekla gumičku, aby ich pri chôdzi držala pri sebe. A práve vtedy sa medzi dievčatami spustila "hádka" o to, ktorá má zvodnejšie nohy. 

„Máš ich krásne,“ zalichotila herečke skúsená moderátorka. „Ja viem, ďakujem. Aj ty,“ opätovala jej kompliment Farkašová. Adela potom ešte poznamenala, že Kristínine nohy sú predsa len krajšie, čo vyvolalo medzi slečnami kratšiu diskusiu na túto tému. Ich dialóg však skončil nerozhodne, nevedeli sa dohodnúť na žiadnom definitívnom verdikte. Rozhodnite teda vy. Ktoré nohy sa vám viac páčia? Adeline alebo Kristínine? Hlasujte v ankete pod článkom!

Chcete vedieť, kedy sa Adela vydá za svojho partnera Petra Modrovského? Čítajte TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu