Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rozvedená Farkašová: Ja som tá najsprostejšia!

Kristína Farkašová. Zobraziť galériu (18)
Kristína Farkašová.

BRATISLAVA – Smola v súkromí, šťastie v práci?! Herečka Kristína Farkašová (28), ktorá sa iba pred pár dňami rozviedla s Kamilom Mikulčíkom (32), získala nový kšeft. Dostala totiž ponuku účinkovať v hiphopovom muzikáli Príbeh ulice 2. Má to však jeden háčik... Ako nám sama prezradila, bude z nej totálna hlupaňa!

Zaškatuľkovaná! Kristína Farkašová sa nám trošku posťažovala, že vždy hrala úlohy trošku hlúpych dievčat. Nanešťastie pre ňu, aj jej najnovšia postava je z podobného súdka! Kristína totiž súhlasila s účasťou v muzikáli plnom tanca Príbeh ulice 2. A aj v ňom stvárni naivnú dievčinu. 

„So Zuzkou Šebovou sme Tina a Cica, také dve ´pipiny´. Moja postava je asi najblbšia babenka z celého muzikálu, úplne jednoznačne najsprostejšia,“ charakterizovala Farkašová svoju rolu s úsmevom na tvári.

Keďže však ide o hiphopové predstavenie, herečkinou úlohou nebude len púšťať perly z úst. „Máme tam aj rapovaciu časť,“ prezradila nám. A hoci k tomuto hudobnému štýlu nikdy neinklinovala, pomaly sa do toho dostáva. „Postupne tomu prichádzam na chuť,“ povedala nám.

Pokračovanie prvého slovenského hiphopového muzikálu bude mať premiéru 25. marca na Novej scéne.

Sledujte TopkyTV: Kristína Farkašová o svojej novej úlohe.



Pribeh_ulice_ll


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu