Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Adela sa pobila so Sajfom: Vrazila mu pred kamerami!

Adela Sajfovi takto vrazila. Zobraziť galériu (6)
Adela Sajfovi takto vrazila.

BRATISLAVA – Išlo do tuhého! Moderátor Matej Sajfa Cifra (31) včera poriadne nahneval svoju kolegyňu Adelu Banášovú (30). Nevinné doťahovanie sa v rádiu počas Rannej šou vyústilo do konfliktu. Blondínka takmer zletela na zem, za čo vrazila kamarátovi poriadnu zaucho!

Včerajším hosťom v Rannej šou Adely a Sajfu bol Martin Mlynár, ktorý sa venuje bojovým umeniam. Moderátori sa pri tejto príležitosti rozhodli ukázať svoje schopnosti v tejto oblasti. Navliekli na seba kimono a išli na vec. Ako prvá si svoje zručnosti v aikido vyskúšala na kolegovi plavovláska.

Keď Adela predvádzala, čo všetko dokáže, Sajfu opatrne a pomaly položila na zem so slovami: „Takto ho držíš, keď ho máš rád.“ Vzápätí na to si úlohy vymenili. Cifra si však pri meraní síl neuvedomil, že jeho súperom je krehká žena. Banášová po jeho chvatoch letela smerom k zemi, skončila iba niekoľko centimetrov od dlážky. Ako vidno na videu, plavovláska zostala z moderátorovho zaobchádzania poriadne zaskočená. „Čo si sprostý? Čo robíš? Ako si ma hodil?“ okríkla ho, pričom mu uštedrila aj facku.

Z nevinnej zábavky teda vznikol konflikt. Keďže video skončilo v momente, keď medzi dvojicou vládla napätá atmosféra, chceli sme vedieť, či si to medzi sebou vyjasnili. Ako prvý dostal priestor na vyjadrenie Sajfa. Ten si sypal popol na hlavu a povedal nám, že sa nečuduje, ako Adela zareagovala. „Zostala z toho vystrašená. No nakoniec sme si to vysvetlili,“ nechal sa počuť.

Napriek tomu, že bola Banášová bezprostredne po incidente poriadne nahnevaná, poobede už brala veci s nadhľadom. Emócie s odstupom času vyprchali. „Nebolelo ma to. Bolo to skôr také jašenie,“ zareagovala na našu otázku, či si neublížila. Keď prišla reč na facku, ktorú Sajfovi uštedrila, uzavrela celý konflikt slovami: „To bola taká výchovná v rámci srandy. Nech vie, ako sa má k dáme správať.“

Viac videí s Adelou a Sajfom nájdete na www.funradio.sk

Viac o Adele Banášovej sa dozviete TU.

 

VIDEO: Konflikt medzi Adelou a Sajfom.



adela_sajfa_2


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu