Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Štumpfová odkopla Čermáka: Koniec vzťahu, spoločnej domácnosti... VŠETKÉHO!

Láska medzi Katkou a Števom je už minulosťou. Zobraziť galériu (4)
Láska medzi Katkou a Števom je už minulosťou.

BRATISLAVA – Vášeň vyprchala! Tanečnica Katarína Štumpfová (25) je opäť sama. Vzťah so Štefanom Čermákom (24) jej skrachoval po pol roku randenia. Zaľúbenci partnerské problémy neustáli ani napriek tomu, že zdieľali spoločnú domácnosť. Teraz je už všetkému koniec!

Kamarátstvo prerástlo do lásky! Po skončení štvrtého ročníka tanečnej súťaže Let´s Dance preskočila medzi účinkujúcimi Katarínou Štumpfovou a Štefanom Čermákom iskra. Aj keď spočiatku vzťah tajili, po pár dňoch svoju lásku otvorene priznali. Zdalo sa, že zaľúbenci to myslia skutočne vážne. Začali bývať v spoločnej domácnosti, vzájomné navštevovanie sa u rodičov bolo samozrejmosťou. Najnovšie sme však zistili, že tomu všetkému je koniec!

„Rozišli sme sa pred mesiacom,“ potvrdila nám informáciu Štumpfová, keď sme ju oslovili. Rozprávať sa na tému rozchodu pre ňu nebolo ľahké. Zmohla sa iba na vyjadrenie: „Jednoducho nám to nefungovalo.“ Podľa našich informácií to však bola práve ona, kto ukončenie vzťahu inicioval.

Skúpy na slovo bol aj Čermák. Zo začiatku sa snažil zahovoriť debatu tým, že má nedostatok času. Napokon však zareagoval aspoň na esemes správu. „Rozišli sme sa, nevyšlo to,“ napísal nám. Pochopiteľne, aj pre neho je táto téma viac, než nepríjemná.

Tanečníci žili v spoločnej domácnosti niekoľko mesiacov. Koncom minulého roka sa netajili tým, že sa kvôli maličkostiam škriepia. Ako sa s odstupom času zdá, život pod jednou strechou ich vzťahu neprospel. Alebo žeby v tom mala prsty tretia osoba?!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu