Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Štumpfovej priznanie: Chceli ma vyzliecť!

Katarína Štumpfová. Zobraziť galériu (13)
Katarína Štumpfová.

BRATISLAVA – Tanečnica Katarína Štumpfová (24) len prednedávnom nafotila kalendár na nadchádzajúci rok. V ňom pózuje so svojim tanečným partnerom Matejom Chrenom (28). Počas rozhovoru so sexi blondínkou sme zistili, že bola tiež oslovená, aby nafotila aj pikantnejšie zábery!

Vyzlečie sa?! Katarína Štumpfová má postavičku, ktorú jej môžu závidieť mnohé dámy. Netreba sa preto vôbec čudovať, že dostala ponuku, aby nafotila pikantné snímky. Takúto pracovnú aktivitu však neprijala.

„Veľmi milo a slušne som to odmietla,“ prezradila nám v rozhovore blondínka. Tá sa už odmalička venuje tancu, kde vystupuje sporo odetá v zvodných kostýmoch. Zrejme aj vďaka tomu nepatrí k hanblivkám. Avšak muži si na jej odhalené telo musia nechať zájsť chuť.

Rovnako to platí aj pre Katkinho priateľa Štefana Čermáka. Vyzerá to totiž tak, že blondínka sa na akty nenechá nahovoriť ani pre súkromné účely. Tanečník nám však prezradil, že by takúto pikantnú aktivitu od svojej priateľky ocenil. „Kto by toto nechcel? Veď to je normálne,“ zareagoval so smiechom Števo. Chcete vedieť o vzťahu dvoch tanečníkov viac? Pozrite si naše video.

Sledujte TOPKY TV: Takto to na krste kalendára Mateja Chrena a Katky Štumpfovej vyzeralo. 

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Katarínou Štumpfovou a Štefanom Čermákom nielen o ich vzťahu.



25_11_2010_Stumpflova_rozhovor_1


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu