Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Polonahá Katy Perry: Jej božským vnadám sa nedá odolať!

Katy Perry je na obálke magazínu opäť hriešne sexi Zobraziť galériu (17)
Katy Perry je na obálke magazínu opäť hriešne sexi

LOS ANGELES – Opäť vytasila svoje ženské zbrane! Hoci na štedré dekolty Katy Perry (26) sme si už dávno zvykli, pohľad na jej poodhalené prednosti je stále na nezaplatenie. Pridajte postavičku ako lusk a dostanete prvotriednu sexbombu – jej prsia sú jednoducho božské!

Zapózovala si tak, ako ju často nevidíme! Rebelka Katy totiž na obálke čerstvého vydania magazínu Rolling Stone latexové kostýmčeky vymenila za jednoduchú súpravičku spodnej bielizne. Nenechajte sa však pomýliť nudnou staroružovou farbou a jednoduchým strihom. Rafinovaná podprsenka totiž ponúka viac ako dosť – speváčkine okrúhle poprsie v celej nádhere!

Nič nemá zadarmo! Pri pohľade na sporo odetú americkú hviezdu len málokomu napadne, čo všetko sa za jej figúrou vlastne skrýva. Katy si totiž svoje závideniahodné krivky musí poctivo vydrieť. S blížiacim sa celosvetovým turné s názvom California Dreams v posilňovni trávi čoraz viac času. A zmenám sa nevyhol ani jej stravovací režim – aj takáto sexi tmavovláska vraj musí držať diétu!

„Po tomto interview si pekne dám zdravé raňajky,“ prezradila hneď v úvode rozhovoru pre spomínaný magazín. Ako ďalej doplnila, jej diétny plán má pauzu jedine v nedeľu, kedy si speváčka dopraje aj kalorický burger. Nasleduje drina vo fitnescentre, hodina spevu, lekcia tanca, či e-mailová korešpondencia. To všetko preto, aby 20. februára, kedy štartuje jej koncertná šnúra, bolo v Portugalsku všetko do detailu pripravené. Pýtate sa s akým pocitom sa Katy každý večer ukladá do postele? „Cítim sa, akoby som trénovala na Olympiádu!“ dodala jedným dychom.



Čo ešte Katy predviedla?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu