Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Štartová listina novodobých automobilových gladiátorov už takmer hotová!!!

Motoristická show Autoslide
Motoristická show Autoslide

Súboje koleso na koleso, zrýchlený tep, všadeprítomný adrenalín, krásne ženy a chuť víťaziť. Taký je každodenný chlieb automobilových gladiátorov. Mesto Žarnovica opäť otvorí bránu motoršportu a to konkrétne 10. januára 2010. Čaká nás netrpezlivo očakávaná motoristická show Autoslide.

Startová listina, ktorú máte možnosť vidieť, sľubuje dramatické súboje skutočných majstrov volantu. Už poznáme mená jazdcov v jednotlivých divíziách takmer kompletne. Keď sa chcete dozvedieť, kto sa Autoslide zúčastní, sledujte našu stránku www.autoslide.sk a sekciu štartová listina.

V divízii 4x2 sa teší napr. Karol Šedivý junior, ktorý bude určite patriť k favoritom, tak ako aj jeho otec, ktorý tragicky zahynul tento rok v marci, či viacnásobný šampión Tomáš Hurt (CZ).

V divízii 4x4 vymenujem víťaza slovenského i českého Autoslide Jozefa Zimermana alebo veľkého showmana Igora Drotára. V divízii juniorov sa nám predstavia budúce hviezdy motoristického športu, ktoré odvádzajú veľmi dramatické súboje. Prípadne stíhacie jazdy bugín určite patria k oživeniu programu s menami jazdcov ako napríklad: minuloročný víťaz Martin Švábenský (CZ) či víťaz z Pardubíc Boris Vaculík (CZ).

Štartová listina čaká na posledné mená kvalitných jazdcov, potom sa už všetko uzavrie a bude sa čakať na 10.1.2010. Kto sa stane víťazom Autoslide Žarnovica? Kto bude stáť na najvyššom stupienku? Kto bude prvým kráľom motoristického sviatku v novom roku v Žarnovici? Chcete poznať jeho meno? Potom navštívte plochodrážny areál v Žarnovici!

Nová limitovaná séria!

O účasti majstrov a úspešnosti AUTOslide svedčí aj predpredaj lístkov. Vypredané sú už tri limitované série vstupeniek. Táto séria je v poradí už štvrtá a rýchlo sa vypredáva. Výborná cena tejto obmedzenej série je len 10,- eur. Do akcie je ešte mesiac a nedá sa povedať,koľko limitovaných sérii sa vypredá a tým pádom aká bude cena vstupenky na mieste. Takže ak už teraz sa na AUTOslide tešíš, neváhaj a kúp si vstupenku ešte dnes. Preto kupujte v sieti www.ticketportal.sk

Viac informácii: www.autoslide.sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu