Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zamestnanci sa kvôli zlému počasiu nevedeli dostať do práce: Neuveriteľná reakcia ich šéfa! Pozrite, čo spravil

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PORTLAND - Niektoré časti sveta zasiahlo nepriaznivé počasie, ktoré obmedzilo okrem iného aj cestovanie a spôsob, ako sa mohli ľudia dopraviť do práce. Existujú však šéfovia, ktorí si dokážu poradiť aj v tejto situácii. O jednom z nich informuje Amirraa Ruffinová na TikToku.

Ruffinová vo svojom príspevku uvádza, že napriek nepriaznivému počasiu sa všetci dostali do práce vďaka ich šéfovi. Ten totiž každého vyzdvihol osobne a doviezol až na pracovisko. Užívatelia z takéhoto prístupu doslova žasli. 

@pixieamirraa

And i was hoping he would just let the store be closed for the day

♬ original sound - ice spice

Mnohí sa podelili o svoje, nie vždy najlepšie skúsenosti. "Môj nadriadený to raz urobil a všetci sme mali nehodu kvôli poľadovici," zaspomínala si jedna osoba. Niekto ďalší zas napísal, že by nikdy neriskoval život cestovaním v nepriaznivom počasí a obzvlášť za plat, ktorý má. 

Amirraa žije v Portlande v americkom štáte Oregon. Miestne úrady informovali o prudkom poklese teplôt, stromoch blokujúcich cesty, poškodených domoch a najmenej štyroch mŕtvych. Tamojšie poisťovne odhadujú, že sumy poistných udalostí v súvislosti s vyčíňaním počasie budú veľmi vysoké. 

Viac o téme: ZimaPrácaSneženiePoľadovica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu