Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Manželom zožral pes neskutočné množstvo peňazí: Nasledovala hotová nočná mora, no získali ich späť!

(Zdroj: Instagram/ooolalaw)

PENSYLVÁNIA - Pár z Pensylvánie nemal inú možnosť, ako si zašpiniť ruky po tom, čo ich milovaný psík zhltol v prepočte viac ako 3600 eur v hotovosti. K bizarnému incidentu došlo minulý mesiac. Dobrou správou je, že väčšinu bankoviek sa im podarilo získať späť, aj keď veľmi nechutným spôsobom.

Carrie Lawová na Instagrame zverejnila video, v ktorom uviedla: "Toto je Cecil. Nikdy v živote neurobil nič zlé." Značné množstvo nedávno vybratej hotovosti ho zlákala k nekalému činu. Zapečatená obálka plná 50- a 100-dolárových bankoviek ležala na kuchynskej linke iba polhodinu, keď Lawovej priateľ Clayton objavil drobné, roztrhané kúsky bankoviek rozhádzané po podlahe. Dokopy bolo v obálke 4000 dolárov (vyše 3600 eur).

"Kričal: ‚Cecil zjedol 4000 dolárov!‘ Pribehla som a myslela som si, že som ho musela zle počuť, ale keď som zbadala ten neporiadok, nebolo pochýb. Myslela som, že dostanem infarkt. Cecil to naozaj urobil," povedala Carrie pre denník The Washington Post. S Clayotonom ostali v nemom úžase, ich sedemročný domáci miláčik bol totiž dobre vychovaný. 

Zatiaľ čo Cecil si po zjedení obrovskej sumy peňazí zdriemol, jeho majitelia kontaktovali veterinára. Ten im povedal, že pes s najväčšou pravdepodobnosťou vylúči peniaze von prirodzenou cestou. Manželia ich plánovali použiť na inštaláciu plotu vo svojom dome. Rozhodli sa zachrániť, čo sa eše dalo. 

Banka vysvetlila, že vezmú späť len také bankovky, ktoré je možné identifikovať aspoň na 50 percent. Carrie a Claytonovi sa podarilo získať asi 1500 dolárov. "Cecil sedel na pohovke, plný 2500 dolárov. Vedeli sme, že existuje len jeden spôsob, ako tieto peniaze získať späť." Pes v tú noc vykašľal 250 dolárov, ale pre zvyšok si musel Clayton nasadiť rukavice a prehrabávať sa v exkrementoch, ktoré Clayton vylúčil na záhrade.

Manželia následne preosiali odpad a poumývali použiteľné bankovky. "Nikdy som si nemyslela, že budem môcť povedať, že som prala peniaze, ale všetko je zrejme prvýkrát," povedala Lawová. Po dvoch ďalších dňoch získali späť približne 1800 dolárov, čím sa ich celková suma zvýšila na 3550 dolárov. 

Viac o téme: PesPeniaze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu