Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vnuk sa iba bezmocne prizeral! Zakázané bojové psy mu zabili babičku (†68)

Esther Martinová zomrela po útoku psov. Zobraziť galériu (2)
Esther Martinová zomrela po útoku psov. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Pri útoku psa v Jaywick Sands vo východnom Anglicku zahynula 68-ročná žena. Na staršiu ženu sa vrhlo niekoľko zakázaných bojových psov a jej jedenásťročný vnuk sa musel len prizerať, ako jeho babičku hryzú na smrť.

Krvavý incident otriasol východoanglickým pobrežným mestom Jaywick Sands neďaleko Clacton-on-Sea: 68-ročná žena zomrela po útoku psa v meste s približne 5000 obyvateľmi v grófstve Essex. Obzvlášť tragické: Vnuk staršej ženy sa musel bezmocne prizerať, ako jeho babičku hryzú na smrť.

archívne video

Výstava psov všetkých plemien v Bratislave (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

Podrobnosti o smrteľnej tragédii si môžete v súčasnosti prečítať v britskom denníku Daily Mail. Esther Martinová z Woodford Green v Londýne navštívila 3. februára 2024 svojho jedenásťročného vnuka v Jaywick Sands. Staršia žena a niekoľko bojových psov, ktoré patrili Ashleymu Warrenovi, otcovi vnuka Esther Martinovej, sa stretli na dvore.

Hobby rapper vyšľachtil psy plemena XL Bully, známe aj ako American Bully, ktoré sú vo Veľkej Británii zakázané od začiatku roku 2024, a ponúkal ich na predaj na internete. 39-ročného muža Esther Martinová požiadala, aby dostal svojich psov pod kontrolu, no keď Ashley Warren tejto požiadavke nevyhovel, nasledovala katastrofa. Keď sa Esther Martinová pokúsila udržať na uzde nekontrolovateľne zúrivých šesť šteniatok dvoch dospelých XL tyranov menom Bear a Beauty metlou, psy začali byť agresívne a vrhli sa na dôchodkyňu.

Vnuk sa iba bezmocne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Vnúča sa muselo pozerať, ako stará mama umiera

Príbuzní dôchodkyne vrátane jej dcéry Sonie Martinovej (47) a jedenásťročného vnuka sa museli bezmocne prizerať, ako Esther Martinovú trhali divé psy. Okamžite zalarmovaná polícia prišla na miesto nešťastia pár minút po útoku a útočiace zvieratá zastrelila. Pre Esther Martinovú však prišla akákoľvek pomoc neskoro: 68-ročná napriek okamžitým pokusom o resuscitáciu zomrela na mieste nešťastia na následky vážnych zranení, ktoré utrpela pri útoku psov.

Po smrteľnom útoku na dôchodcu zatkli majiteľa psa

39-ročnému hobby chovateľovi teraz hrozia právne následky: Ashley Warren bol po útoku psov zatknutý a bude sa musieť zodpovedať pre podozrenie z porušenia predpisov o bojových psoch. Miestna polícia v Essene naďalej vyšetruje, ako tragický útok psov prebehol a prečo sa skončil smrťou.

Viac o téme: SmrťBojové plemenoútok psovEsther Martinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu