Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pár čaká romantická svadba v zahraničí, všetko prekazil ich pes: Ženíchovi zožral... To snáď nie!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TikTok/magdamazri)

BOSTON – Už o niekoľko dní, 31. augusta, by sa mal pár z Bostonu zosobášiť v Taliansku. Ich plány však zmaril štvornohý domáci miláčik, ktorý budúcemu ženíchovi zožral cestovný pas. Pár teraz žiada zákonodarcov, aby im pomohli získať pas včas pred svadbou.

Ako uvádza NBC Boston, Donato Frattaroli a Magda Mazriová išli 17. augusta na radnicu v Bostone, aby si vybavili sobášny list. V posledný augustový deň sa totiž chystajú zosobášiť v Taliansku. Na oslavu blížiacej sa svadby išli budúci manželia na romantickú večeru. Po návrate domov si však uvedomili, že ich plány sa zmenia. O tejto nepríjemnosti informovala vo videu na TikToku budúca nevesta.

@magdamazri These last couple of days have been stressful to say the least. #dogatemypassport #italywedding #2023bride ♬ Just A Girl - No Doubt

„Naša mimoriadne roztomilá 1,5-ročná zlatá retrieverka sa rozhodla, že možno nechce, aby sme sa vzali, a tak vyskočila na pult a rozhodla sa, že môj pas je pekná nová hračka na hranie,“ povedal pre Boston Herald budúci ženích. Ich sučka, Chickie, rozhrýzla práve štyri strany pasu, informuje NBC Boston. Na poškodených stránkach boli Frattaroliho osobné údaje, fotografia a čiarový kód.

Svadba by sa mala konať 31. augusta v La Torre di San Marco, historickej strážnej veži s výhľadom na jazero Garda v severnom Taliansku. Spracovanie a doručenie pasu bežnou službou trvá približne osem až 11 týždňov, a ak sa proces urýchli, päť až sedem týždňov. V časovej tiesni a kvôli nedostupnosti tejto služby v oblasti Nového Anglicka sa pár obrátil na zákonodarcov v zúfalej snahe získať nový pas včas na svadbu.

„Poslal som e-mail do kancelárie kongresmana Stephena Lyncha a potom som sa spojil so senátorom Edom Markeym, obaja boli neuveriteľní, super komunikatívni,“ povedal Frattaroli. „Ale nakoniec to naozaj záleží od ministerstva zahraničia a pasového úradu,“ dodal. Napriek nepríjemnostiam Frattaroliho neopúšťa humor. „Je to skoro ako výhovorka ‚pes mi zjedol domácu úlohu‘, ale s trochu väčšími dôsledkami,“ zavtipkoval. Napokon dodal, že spolu so snúbenicou žiadny plán B nemajú, pretože do Talianska sa podľa jeho slov dostanú tak či onak.

Viac o téme: SvadbaPesCestovný pasPár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu