Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Ľudia sú v šoku z toho, čo sa nachádza v cestovnom pase muža: Pozrite na tie...

(Zdroj: X/D Prasanth Nair)

BANGALÚR - Pohľad na cestovný pas, ktorý jeho majiteľ využil na zapisovanie telefónnych čísiel a rôznych výpočtov, šokuje mnohých užívateľov sociálnej siete. Bizarný príspevok pritiahol veľkú pozornosť a vyslúžil si množstvo vtipných komentárov.

Internet už poskytol kuriózny pohľad na všeličo, tentokrát sa zameral na cestovný pas z Indie využívaný nielen na pečiatky a poznámky colných úradníkov. Príspevok sa objavil na Twitteri (teraz X), miesto, kde vznikol, však známe nie je. Na videu je vidieť, ako nejaká osoba otáča strany pasu určené na pečiatky, ale tie sú preplnené telefónnymi číslami. Na poslednej strane sa dokonca nachádzajú nejaké výpočty. 

"Predstavte si, že by niekto cestoval s týmto pasom a imigračný úradník by mu musel dať pečiatku," napísal jeden z užívateľov. "Kto robí matematické výpočty alebo zaobchádza s pasom ako s telefónnym zoznamom," zamýšľa sa ďalší. 

Viacerí ľudi podotkli, že zneužitie pasu je trestný čin a snažili sa zistiť, či jeho majiteľ čelil nejakému trestnému konaniu. Cestovný pas je vládou vydaný doklad, ktorý overuje totožnosť a štátnu príslušnosť osoby a umožňuje jej cestovať do zahraničia. 

Viac o téme: PasDoklad totožnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu