Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Muž chcel svoj penis vypracovať ako ostatné svaly: Vložil ho do závažia a... prežil nočnú moru!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

INDIA - Osobný tréner utrpel hrozné zranenie penisu, keď jeho pokus o zväčšenie mužnosti nedopadol dobre. V snahe "vypracovať" svoj penis ho vložil do závažia, kde sa však zakliesnil. Lekárom sa nakoniec podarilo úd bez poškodenia zachrániť.

Dvadsaťštyriročný mladík z Indie skončil s penisom zaseknutým v kovovej platni s hmotnosťou približne tri kilogramy. Mail Online uvádza, že prípad podrobne opísali zdravotníci v časopise Urology Case Reports. Muž zrejme predpokladal, že dokáže svoj pohlavný úd vypracovať rovnakým spôsobom ako ostatné svaly, pričom vymyslel nebezpečný plán.

Muž chcel svoj penis
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Chlapík vložil svoj penis do otvoru v závaží, kým bol ochabnutý. Keď stvrdol, pokúsil sa zdvihnúť váhu pomocou vzpriameného údu. Urológovia povedali, že muž ignoroval mierne bolesti, ktoré sa hneď objavili a pokračoval vo "vzpieraní". Čoskoro však bola bolesť už tak silná, že si ju nedokázal nevšímať. "Po čase, keď sa intenzita bolesti a opuchu zvýšila, pokúsil sa odstrániť záťaž, ale nepodarilo sa mu to. Spanikáril a rozhodol sa navštíviť lekára," napísali zdravotníci. 

Osobného trénera do nemocnice sprevádzali príbuzní. Lekári stlmili opuch gélom utišujúcim bolesť, liekmi a nakoniec aj chirurgickým zákrokom. Napokon sa im podarilo závažie z penisu odstrániť. Uväznenie penisu, tiež známe ako uškrtenie, nastáva, keď je prívod krvi do penisu zablokovaný predmetom alebo časťou tela. Môže dokonca spôsobiť nekrózu penisu, zriedkavú formu suchej gangrény, ktorá môže viesť k čiastočnej alebo úplnej amputácii.

Viac o téme: TrénerPenisIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu