Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VIDEO policajta na šmykľavke je hitom: Tvrdé pristátie! Už len ten pohľad vás bude bolieť

(Zdroj: Twitter/Live Boston)

BOSTON - Keď bola v Bostone minulý rok otvorená nová radnica City Hall Plaza so štýlovým ihriskom, obrovským lákadlom sa stala najmä dlhá šmykľavka. Odvtedy na nej vzniklo množstvo videí, ktoré dokumentujú, ako sa na nej zabávajú nielen deti, ale aj dospelí. Niektorí so šťastným, iní s menej šťastným pristátím. Do druhej kategórie patrí aj príspevok zachytávajúci miestneho policajta.

Miestny policajt, ktorý sa v službe rozhodol vyskúšať šmykľavku v City Hall Plaza, je aktuálne hviezdou internetu. Zažil totiž tvrdé pristátie, pri ktorom utrpel bližšie nešpecifikované zranenie. Jeho jazdu je teda možné využiť ako varovanie pre všetkých dospelých, ktorí by mali chuť vyskúšať si niečo podobné. Hovorca tamojšej John Boyle povedal, že dôstojník bol v službe a pri šmýkaní sa zranil. "Sám potom vyhľadal lekársku pomoc. Na liečbu využil vlastné zdravotné poistenie a naďalej chodí do práce." 

Na internete sa objavili viaceré verzie tohto záznamu. Jedno TikTok video nazbieralo v priebehu niekoľkých hodín viac ako 13 miliónov videní. Šmykľavka v City Hall Plaza sa na sociálnych sieťach preslávila už v minulosti. Pred novembrovým slávnostným otvorením ihriska sa členka mestskej rady Erin Murphyová podelila o záber, na ktorom sa zosúva po bruchu a stratí pri tom topánku. "Kvôli videu som sa spustila po šmykľavke sediac čelom dopredu," vysvetlila na Twitteri s tým, že v tuneli ju to zrazu obrátilo na brucho. Ľudia sa preto zamýšľajú, či je šmykľavka vôbec vhodná pre deti. 

Viac o téme: PolicajtŠmykľavkaBoston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu