Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexšok turistu na dovolenke v Grécku: Kňaz v kláštore ho donútil vyzliecť sa, chcel mu pomazať úd!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

RODOS - Grécka polícia zatkla kňaza po tom, čo estónsky turista povedal, že sa ho nevhodne dotkol. Miestne médiá informovali, že mladík polícii povedal, že mu grécky kňaz pomazal pohlavné orgány. Ten vysvetlil, že to musel urobiť, pretože muž trpel vyrážkou.

Muži zákona na gréckom ostrove Rodos zatkli 49-ročného kňaza. Stalo sa tak po tom, čo im 30-ročný Estónec nahlásil, že mu kňaz pomazával pohlavné orgány, uvádza miestny portál Dimokrati News. K incidentu došlo vo štvrtok 13. júla, keď sa turista vrátil do kláštora so svojou priateľkou po krížik, ktorý si tam zabudol pri svojej prvej návšteve. 

Kňaz
Zobraziť galériu (2)
Kňaz  (Zdroj: Getty Images)

Keď ho zbadal kňaz, povedal mu, že má pre neho "špeciálny darček" v inej miestnosti. Keď tam vošli, boží služobník muža požiadal, aby si vyzliekol šaty, pretože ho chce pomazať svätým olejom. Turista, zmätený situáciou, nevedel, ako má reagovať, a tak sa len prizeral tomu, ako mu kňaz masíruje olej do tela, aj do intímnych partií. 

Neskôr v ten deň však mladík podal sťažnosť na miestnej policajnej stanici. Kňaz obhajoval svoje konanie a tvrdil, že turistu musel pomazať, pretože mal vyrážku. Miestny portál doplnil, že prípad následne odovzdali prokuratúre Okresného súdu v Rodose na ďalšie preskúmanie a prešetrenie.

Viac o téme: DovolenkaúchylTuristaKňazSexuálne obťažovanieGrécko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu