Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dráma v Tunisku: V známom letovisku zadržali Češku! V izbe našla svojho mŕtveho manžela

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: unsplash.com/aboodi vesakaran)

MONASTIR/PRAHA - Šesťdesiatročný muž z Ostravy zomrel v tuniskom letovisku Monastir, kde bol spolu s rodinou na dovolenke. Tamojšie úrady následne zadržali jeho manželku, ktorá úmrtie i nález tela nahlásila, informoval v piatok český spravodajský server iDnes.cz.

Telo muža bez známok života našla tento týždeň na hotelovej izbe jeho manželka, ktorú krátko po tom tuniská polícia zadržala. Príbuzná páru pre stanicu CNN Prima News uviedla, že tuniské úrady jej odmietajú uviesť akékoľvek podrobnejšie informácie o situácii jej blízkych.

Archívne video

Port El Kantaoui - jedna z najobľúbenejších destinácií v Tunise (Zdroj: Dromedár / Michal Szentivanyi)

"Môžeme potvrdiť, že bola v Tunisku zadržaná česká občianka v súvislosti s úmrtím českého občana. Náš zastupiteľský úrad je v kontakte s miestnymi orgánmi, v tejto chvíli však nebudeme uvádzať žiadne podrobnosti," uviedol hovorca českého rezortu diplomacie Daniel Drake.

Neter zadržanej ženy tvrdí, že ani rodine sa doposiaľ nepodarilo zistiť žiadne ďalšie podrobnosti o situácii, v ktorej sa ich blízki nachádzajú. "Podrobnejšie informácie nám vôbec nepovedali: akým spôsobom došlo k zatknutiu, či bola uskutočnená pitva, a tak ďalej," dodala s tým, že jej príbuzná by to svojmu manželovi neurobila, cituje iDnes.cz.

Viac o téme: ŽenaSmrťČeskoTuristaTunisko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu