Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Sex v posede sa nečakane zvrtol: Poľovník doviedol milenku do lesa, no tá s ním takto vypiekla

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

BUECKBURG - Päťdesiatjedenročný muž skončil zviazaný na loveckom posede po tom, čo sa jeho sexuálna hra s neznámou ženou poriadne zvrtla. Tá údajne dostala telefonát a náhle z lesa ušla. Nešťastného milenca našiel cyklista a poľovník. Prípad vyšetruje miestna polícia.

Nemecká polícia začala vyšetrovať poriadne bizarný prípad. Cyklista a poľovník počuli v lese neďaleko mesta Bueckburg volanie o pomoc. Rýchlo zistili, že hlas patrí mužovi, ktorý skončil zviazaný v loveckom posede. Privolaná hliadka zistila, že muža počas intímnych hrátok zviazala neznáma žena. Muža objavili úplne oblečeného, ale pevne zviazaného povrazmi a na hlave mal navlečenú pančuchu, informovala agentúra AP

Nešťastník sa so ženou zoznámil na internete. Spoločne sa rozhodli zájsť do lesa, aby si užili chvíľu romantiky. Keď muža zviazala, niekto jej zavolal a ona utiekla z lesa, pričom svojho milenca nechala v bezvládnom stave. "Päťdesiatjedenročný muž policajtom povedal, že pre takýto prípad mal pri sebe rezačku na papier, ale zdalo sa, že podcenil ženine schopnosti, pretože na ňu nebol schopný dosiahnuť," uviedli príslušníci polície. 

Sex v posede sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Muž, našťastie, neutrpel žiadne zranenia. Odmietol však poskytnúť informácie o totožnosti ženy. Polícia ju začala vyšetrovať pre podozrenie z neposkytnutia pomoci a možného pozbavenia osobnej slobody.

Viac o téme: SexPoľovníkPosed
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu